Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
cha a tie vlajocky su iba ked sa prihlasis,to som ale mudra ze?? :-))
zahliadla som lilith vedla,tak zdravim nasu novu posilu..
som tu,lebo nic ine nemozem momentalne robit,tak som sem zaliezla,do svojej noričky,vrieska mi tu brutal tvrda hudba,aj krv v zilach z nej vrie :-) to mam rád-hudba podla nalady..
vsade po dome sa mi hemzia chlapi :-))) ale co z toho,ze? su to remeselnici,trosku nam davaju dom dokopy po nocnom besneni..ale ako kukam tak kukam,bude to vypadat este horsie :-))
lebo nekukaju na pracu ale na Shakti
:-)) boze som ja ale zmija :-))
nechceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem uz mat tento blby obvaz :-((chcem spat svoju ruku :-(zacinam byt z nej dost podrazdena,vydrazdena a neviem co este..
ale aspon viem,ako sa citia handicapovani ludia,ake to maju tazke
:-(( aj ked ja ju spat dostanem,ale kreslit by som s nou uz veru nemohla s takou presnostou ako pred tym :-(( a bude hnusna skareda hruba jazva,mooooc
sexi :-( uz druha,jedna mi ostala na kolene..
je este cosi co sa mne nestalo? :-))
a teraz trosku smutne,spominala som vam iste stretnutie s jednou osobou, face to face,zoci-voci...ten pohlad ma opat mata...a prisla som na to,kolki ludia na to dodnes nezabudli a pamataju si to...
toto bude zniet mozno hnusne,ale verim, ze sa o "to"niekto uz postara,ked sa nepostarala spravodlivost.
su proste"ludia"ktori tu jednoducho byt nesmu...nicia zivoty,nicia sny,nicia nadej...
toho sa obávam aj ja, bude v mimo:)))) ale zaujímavé, že prvé sme tu vošli my dve, že?
no dobre, idem aj ja trocha po inom, niekde zaleziem, idem:) cmuk
ty kokso ta ked sem pride,chyti z tohto tu inu paniku :-)) ale nie,cmuk moje pančušky :-))
strc!!!! :-)))budes mat uces jak ja! :-))
to je dobre katulik moj,ze ti vsetko vychadza! uz bolo na case a zasluzis si,tak si to poriadne vychutnaj! dlho si na to cakala!! rozumies dievcatko? :-)
ja ti to zo srdiecka zelam! a pozdravuj dami :-) nech sa sem tam ukaze..
bezim zastavim sa neskor...
mám pocit, že administrátor je všade, už teraz sa ani pančuška na neho nechytá:))))))))))
šaktuška, tak aby si nebola sama, aj ja tam strčím prsty, chceš?:)
no hej, na tomto novom luku som pracovala hlavne v noci:)))))
áno, už je dobre, konečne chvíľa pre seba a priateľov ale taká skutočná
dnes zatiaľ žiadne pivečko:) zaliezla som do svojej nory (k počítaču) a ku svojim:)
v práci mi chcú výjsť maximálne v ústrety, jáj, mám to ja ale šťastie:)
ano katuska zistila som :-))
co sa stane ked poviete malemu decku,nestrkaj prsteky do zastrcky je to zakazane a zle? :-)) neviem ako ine deti ale ja by som ich tam rozhodne narvala!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
neklikaj na to, šakti!:))) to sa nesmie!:))))) len tak, bezdovodne!
no to vymysleli ako pre mna,jasnacka ze som na to hned klikla :-))) boze ako male decko :-))
sme boli u kadernicke,na manikure a tak?
dobre katty,chvalim,konecne si nas dala do pucu :-)bolo to drahe?? :-)))
ake sa mi mas? co nove? dnes ziadne pivecko?? :-)