Chcem si umyť ruky

panik-a

teda Gomko !!! Ty nevies udrzat tajomstvo :DDD

a k tej ,,erupcii" v aute :DD. Ja som v sebe nemal nic -len hlieny :DDD. Prijemna predstava, ze ? tak takuto ma este nepoznate :))).

SHAKTI

:-))))))))))som to vedela ze vy dvaja budete spolu! :-)) hlasili v radii dvoch blaznov ohrozujucich ludstvo :-)) moj tip ako vidim bol spravny!!!:-))
Tak ja mozem zbytocne kukat pred dvere:-)

pančulik si dobra moja :-)) grcka v aute sa mi este nepodarila! :-) takze priznavam si lepsia nez ja!
aj ked to sialene jazdenie my mame v rodine,som dnes zistila :-) ale mam na to maly trikuš-sadaj do auta s prazdnym zaludkom! nemas pak co vyvracat :-)))))
inak fakt netusim kto mne dal vodicak
:-)) vtedy som fakt dobre vypadala, mlada,krasna,stihla...takze sa v podstate ani nedivim :-)))))))))))))))
teraz vsetci ucastnici cestnej premavky nechapavo krutia hlavou a s tazkym povzdychom skonstatuju-celkom slusne na blondínu :-))))mne sa v aute uz aj par chlapov pozvracalo :-)) najviac sa mi paci ten frajersky vyraz na zaciatku,pri nastupe ku mne do auta a potom ten zeleny vyraz pri vystupe z auta :-)))))
sibe mi,strasne mi sibe :-))) sa tu tesim aka som pekna a skusam nove handry :-)))
pančulik tak drzim pästičky aby ta nik pri pc neprichytil! u nas sa uz nejak,tazko ale predsa, s tym zmierili
:-)) som prisla na jednu finticku po rokoch na moju"velitelku":-)takze uz viem ako na nu,ze som na to nedosla skor :-) ale teraz su vsetci na mna mooooooc mily,po pondelnajsom skoro excese :-)
resp.skoro exituse :-))) su na mna vsetci taky milucky,si to krasne uzivam, len uz to niekedy mozno aj trosku zneuzivam :-)
mam vas rada..

gomez

Ahooooj evrybadry! Výlet s pančulkou bol úžasný. Je to bohyňa. Bol som ako vo vatičke. Dohodli sme sa, že keby sa niekto pýtal, napr. shakti, tak sa nepoznáme:))))))))
Tak čus v ponedelnik:))))

panika

zlatinko, neboj sa :). Ja nezabudam-len sa nesmiem dat chytit pri PC..raz Ti to vysvetlim. Inak uz som Ti spominala, ze som minuly tyzden mame ovracala auto ? Isla so mnou do KIKA a ja som pila z flasky..nieco trepla, ja som sa usmiala, zakaslalaa a uz to islo :DDD. Ma stastie, ze ma gumene koberceky a ja v kabelke mokre vreckovky :DDD. Normalne ma to potesilo..fuj, prasiatko :)).

Tak uz Ta necham hajkat. dobru nocku.♥♥♥

SHAKTI

:-)) my sme si s Etus klikli :-))) prijemny pocit,siahnut na cosi o com vies ze by si nemala,nesmies :-))jaaj to ja rád:-)

taaaak lidičky,penazenka tensia,satnik plnsi= spokojnosť na obidvoch stranach!
:-))) len som z toho dost unavena, s tymto mojim Sumacherom ist na nakupy..ako riadiaca strela :-))
a to mame este tak povediac nove auto :-))a v nom dost fasa repraciky asi tak ze hudbu citite v kazdej bunke vasho tela a ked vystupite boli vas cele telo
:-))
ale som sa vytesila,idem spat,hodit si popoludnajsieho sloficka :-)
aj ja tesim na dalsi vylet panči,len uz cosi vymysli,aby sme nemuseli davat retaze na kolesa :-) = aby to bolo este kym je leto-vies,opaleni polonahi chlapci a tak :-))) na eskimakov moc zvedava nie som :-)
hmm po ceste som videla co narobila ta super burocka...pred kazdym domcekom kopka-skridla,stromy a tak..my sme obisli v podstate dobre..
a vraj typická letna burocka...
co som este chcela...
jaaj make-up som mala absolutne super
:-))))
panči to mas tak,tiez ked chcem mat pokoj a nik to neakceptuje,pohadame sa a je klud :-))uz to jednoducho akceptovat musia :-) neboj moja,kazdy problem sa casom vyriesi,tak ries,drzim palčoky:-)
ale nezabudni na nas!!! fnuk :-)) na svojho milášika Shaktuľienočku :-)

panika

Zdravim a posielam sobotnajsiu pusku :). Hadajte, co robim :DDD. rano som odviezla dceru do prace a teraz upratujem..mame novu tlaciaren a ta krabica z nej je velka a tazka aako slon..tak ju pilime :DDD..prkne pojde do zberu -vidite, ja setrim lesy.

K tym Bojniciam- aj tak doteraz nechapem, co vsetko sa da stihnut za par hodin..ved vies, ze okrem hradu, zoo, kupelov a kupaliska som sla aj okolo niecoho..(indicia : tam, kde som videla to auto so specialnym oznacenim :D)..keby sme nesli do ZOO,ani by som nevedela, kde to je :DD.

Vylet bol super, tak sa tesim na dalsi. Ako som uz ovedala, musim chodit na PC pomenej (rodinne dovody)..okrem toho problemu co mam, som pridala dalsie -uz som sa povadila asi s kazdym vo svojom okoli -tak mam teraz pokoj. Pa, krasny den prajem. LUBIM VAS

SHAKTI

:-))))som si mohla mysliet Ethus!! :-)))
no a? sme proste nezbedne :-) Andrejko to iste pochopi,ved kto nema rad hrave zeny?
:-)
Dobre ranko a sovicke dobru noc :-)snad sa jej bude dobre spat aj s vedomim,ze u nich pobehuje sialena Shakti a nakupuje ako besna :-)) manzel bude dufam doma s tebou,lebo budem kukat aj "material"u vas :-)))ten nejdem nakupovat,len obkukokovat :-)
VIVAT LAS VEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!!! :-)
tam byva Etka,mam to iba na skok,to je co? :-)))zavidite? :-))

jaaj najlepsi zazitok,ked sme frcali do bojnik,napadli sme ich s panči kazda z inej strany :-))tak po ceste normalne tabula mesta Las Vegas :-)) to je proste vsade!
ano ja som bola trpezliva..vyvalila som sa na lavicku pred hrad,pofajcievala, obzerala vsetko a poslusne cakala na panči :-)som bola happy ze som konecne tam,nechala som plynut spomienky ake to bolo ked som tam bola s niekym ako mala.
stale mi drncal mobilek,hlasila sa stratena pančuška,tak panči je ludia ina trieda,kym ja som stihla iba zoo a hrad, panči aj kupele a kupalisko :-)))))))))
my vieme o com hovorime :-)
zlatko ja na teba myslim stale!!! toto nam nerob,hento-ticho sa vyparit-moja parketa! dohodneme sa na niecom bosorecky,ked pojdete niekam na par dni,co znamena,neukazete sa viac nez jeden den,pokne sa tu zahlasite pred odchodom,nech sa nemusia druhy o vas bat :-)dobry napad,ze? ale neni moj.
a musim aj ja?? :-)))dodnes som sa to nenaucila,ale uz chapem moju ubohu mamu co si pri mne musela vytrpiet...a tie moje tiche uniky niekedy trvali aj mesiac :-))
bonzacik nie ze teraz budes posadnuta bonzovanim a klikanim na vlajocky :-))
dobre,idem sa pokusit nejak nalicit jednou rukou,Ethi,to som myslela tym maskovanim :-))budem vypadat ako maska
:-))
este som sa zabudla pochvalit,aka som sikulka!!! tyzden a okrem otvoreni konzervy zvladam vsetko jednou rukou a to svojou cudzou-lavou :-))vcera som zvladla sprchu aj umytie mojho 6 tonoveho hara :-))
spokojna som taka sama so sebou,ze az..ak zvladnem ten make-up tak som uz dokonala :-)))a co ze bude jedna polka tvare ina??? komu to vadi?? :-))))))))))
mam vas rada,musim uz bezat,budem prva ked otvoria obchody :-)))
ked vam je na prd,vyskucte sa,chvilku pockajte a potom chodte zeny na nakupy, nemusite mat miliony,staci poskusat par krasnych kuskov,obdivovat sa aka ste v nich krasna a kupit aspon jednu-odmena..
to ma naucili "kdesi"za kazdy uspech sa odmen..a ja sa dnes hodlam odmenit, miliony sice nemam ale vyplata bola slusna,dost stedra :-)
papapa,cmuk

ethela

Shaktulka...k tým vlajočkám...aj ja som hneď na to klikla ale pre istotu na Andrejka,ten to pochopí:-D Zvedavosť moja neopúšťaj ma:-)))

ethela

Pančuška,to nám už nerob,že sa takto odmlčíš....v tebe je tá spávna energia,ktorú posielaš aj cez tento virtuálny svet:-))