Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ahojte lásočky moje:-)
Tebe extra špeciál-kockáčik,aby si napravil svoju náladu:-)
..samozrejme, ze mi zvedavost nedovolila odist..tie vlajky tahaju oci ako gulovy blesk -je to sila aj na mna, bonzaka roka/u.(bonzovat mozu len prihlaseni, takze to beriem ako privilegium :DDD..ale ine ako to, co sa preberalo v spravach) XI XI XI
nemala som net a dnes som bola za hranicami (svojich moznosti). Zrejme mam naozaj nejake schopnosti, lebo to vyzera tak, ze tu madarcinu budem potrebovat. Zlaticko, dufam -ze ja sa Ti nezdam uponahlana :DDD. Kolko hodin si na mna cakala v Bojniciach ???? Inak ludia , Shakti je fakt trpezliva -to musite zazit :DDD.
A ku Gomkovi -so mnou nebol, hlasim presvedcivo :D.
A k polar bear-ovi..zatial to nechajme tak..mozno raz..
Ale teraz uz idem, no kym sa odpracem do postielky-zdravim a vitam vsetky nove tvare (aj ked zatial su to len nicky bez tvare..casom si ich predstavime). tesim sa, ze Vas spoznam. Pa, lasocky, lubim Vas ♥♥♥
Dobry podvecer lasocky moje ♥♥♥
Pozeram, ze sa admin posnazil ulahcit mi moje bonzovanie..uz som nazad, zajtra popisem viac. Dakujem zlatko, ze si na mna myslela :). Pa babuliatka, idem spat a aj vam prajem krasnu noc a pekne snicky.LUBIM VAS
superman marco polo mario
caute :(
lilith myslela som cosi cervene na seba,nie ze si kupis cervene vinko :-))
boze dala by som si :-)
tak to sme radi lilith,ze sa medzi nami citis ako v nebi,ze by to bolo tym,ze sme tu same baby..aj ked
supermariomario baba asi nebude...
Dobru vsetkym,sovicku pozdravujem do prace a zelam pokojnu sluzbu!
pančuška je stale hladana a uz sa hlada aj gomčo...zeby boli niekde spolu???
:-)
nikdy nevies...
čaute :)
:-)))este aj macky su tam ine? :-)))
ahoj moja :-) dufam ze ma nik nezabije ale BA skutocne nemusim...vsetci sa iba ponahlaju,su nervozni...chapem ako sa citis,mna to neskutocne obera o silu, pomaha jedoduche riesenie-maj na sebe cosi cervene..divne,ale pomaha.
preco anjelske dievcata?? :-)
uz nam chyba iba Charlie :-))