Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
nepoddávaj sa tomu! Máš v sebe vela sily,len ju treba použiť....tak ako si mala minule zlosť zo stretnutia s niekým,tak teraz naber odvahu a silu a otvor očká...
Ahoj šaktuška:) neviem, čo sa deje, ale prejde to, verím
k včerajšku, máš pravdu, šaktuška,ja som za chvíľkový odvaz, ale zdĺhavé hlúposti si tu neželám, som proti, teda, čo sa tochto "humoru" týka, ale inak, nemám nič proti chvíľkovým hlúpostiam
mirka, som z Liptova, v noci to bolo hrozné, Čertovica je absolútne neprejazdná
...musím ísť na nákup...nechce sa ti ísť somnou?
ano osamele vecere,noci a rana su na tom to najhorsie..vtedy to cloveku vsetko dojde a spadne to na neho,cez den sa niecim zamestna a tak oslabi svoju mysel, zmeni tok myslienok inym smerom..ale to nie je riesenie,je to iba utek..
Myslis? az tak? momentalne mi do smiechu vobec nie je..
ano mas pravdu,vsetko nas niekam posuva a chyby nas vedu k nasej dusevnej a mozno aj fyzickej dokonalosti,ak si ich vieme uvedomit a poucit sa z nich...
No najhorsie je,ze ten cit"tam"stale ostava..
:-)))) vypadávajú ti veci? Stavím sa,že hlavne večer,keď všetko stíchne....
Shaktulka,chyby musíme robiť,aby sme sa z nich vedeli poučiť! Aby sa nám už čosi také nestalo! Trvá síce dlho,kým nás prejde zármutok,ale naša vnútorná sila nám otvára oči,takže vydrž...raz sa budeme na tom smiať!:-)))
Nie..este nie..ako som spominala nechcem ho zatresnut so zlostou,tak cakam kym ma prejde..nechcem na to spominat raz iba zle..lebo zas bolo aj peknych chvil a tie si vazim,urobim to s noblesou mne vlastnou :-)
aj ked,bud je ten suflik maly,alebo je tam toho prilis vela,nejak mi z neho zacali vypadavat "veci" :-))
Shaktiiiiii...šuplík si zavrela?
ahoj sovicka...
panči spominala ze niekam odchazííí..ale nepaci sa mi,ze v poslednej dobe,nas trosku od seba eliminovala,aj ked,mozno to teraz tiez robim..
neberte to osobne,ale stale mam v sebe zlost,sovicka vie o com hovori,da sa povedat,ze som cely ten cas trpela zbytocne a stalo ma to kus zdravia..to nie je vycitka ziadnym smerom,
kracame sami,sami robime chyby a musime za ne niest aj nasledky...
momentalne chcem mat chvilku pokoj...teda rada by som ho mala..
ale mam vas rada.