Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ethel

aby som nezabudla...rozmýšlala som nad tým verbovaním....Kockáčik fakt som verbovala ale už dávno:-))) Po naverbovaní bol dotyčný muž povýšený a nominovaný na hodnosť manžel a neskôr povýšený na hodnosť otec:-))) Ale nebolo by zlé,keby sa dal naverbovať ešte jeden na funkciu upratovač domácnosti,alebo kuchár,alebo opravár..:-)) Takže ak máš záujem o jednu z týchto funkcií za minimálnu mzdu-daj vedieť!:-))

SHAKTI

Pekny den prajem...
v prvom rade,som nechcela vobec reagovat,ale...tu to teda vypada,som nemala ani chut sem ist...do mojej/nasej sovicky sa tu nikto neserte,v pripade jej odbornosti niet najmensich pochyb,nie je nadarmo zlta a o ostatnych jej kvalitach sa tiez neda ani v najmensom pochybovat.Ak ide o ludi,ktorich lubim,branim ich ako levica,takze pozor na mna!
Niekedy nam je vazne lepsie bez chlapov a v pripade toho verbovania,poprosila by som iba inteligentne typi,ktore zenam nenadavaju ale si ich vedia vazit.
Lilli dakujem,ale frky tak rychlo a lahko nebudu..snad este nekdy.
vidim,ze sa sem hrnu nove tvare,snad aj nove osudy,pretoze tato tema je pre mna da sa povedat posvatna,nerada by som bola aby sa to tu zvrhlo len na nejaky bezduchy kec.
co sa tyka noci..smula a nehody si ma v poslednej dobe akosi vzdy najdu..myslim,ze taku burku som vo svojom zivote este nezazila...krasa, blesk udrel nedaleko nas a sirilo sa to ako vlna,proste taky hluk,ze aj par skiel na oknach rincalo..nuz ale ked mi to posle panči z tej jej strany a kym to prejde tymi mojimi krasnymi horami ta sila sa vzdy znasobi..to je stred SR.
pekny den..

ahojte

mňa bolela celu noc hlava,tiež tu bol výchrisko, dážď, blesky takže som vyťahovala zo zastrčiek TV a všetko ostatne, pretože už mi raz odišiel TV pri búrke.
ale o nejakých veľkých následkoch neviem.

mira

katty,kde sa to stalo taka burka ci vetrisko? o nicom neviem,hoci u nas tiez povzstrajalo. ty si niekde z oravy tusim.trstena,tvrdosin,namestovo?

katty1

dobré ránko:) píšem už z prácem dnes tu je taká sranda, predstavte si, v noci sa nám skoro oprel strom o bytovku, našťastie, bol kratší, aj keď, celkom slušná dĺžka, 20-30 metrový buk, normálne bol doma poplach:)
podajte info z iných častí SK