Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
v tom rocniku este som...
WANTED pančuška!!!
opat hladana...tentoraz pre zlocin najtazsi...chybas nam!
mam...ale co s nou,ked ju nik nechce...ked ju niet komu dat..
ziadne stretnutie nie je nahodne,ani to,ze som prave teraz"stretla"teba mamca..neviem kto si,nepoznam ta,ale vobec mi na tom nezalezi..to co davas,davas mudro priamo zo svojho srdca..
myslim,ze v tom rocniku uz som,len sa pripravujem na "skusky"..mozno ich tentoraz spravim...neviem..ak nepochopim podstatu,chybu a neuvedomim si ako dalej,neopakovat ju..vratim sa spat, a budem sa tam vracat dovtedy,kym to nepochopim,az potom totiz mozem ist dalej,vyssie,az potom si mozno zasluzim to svoje stasticko..ak pre mna nejake este existuje..
kazdy clovek cosi pretrpel,bolo mu ublizene,snazi sa vyronat,nie uniknut, s minulostou..nie som jedina,a mnohim sa udiali omnoho horsie veci..to viem... ibaze ja sa nepotrebujem vyrovnat s tym ,co prezili ini,ale s tym,co som prezila ja,kazdy z nas sa s tym totiz musi vyrovnat sam..mozme pri nom stat,mozme mu poradit,ale nemozme mu pomoct..musi to urobit jednoducho sam..
niekedy si vazne pripadam ako masochistka,ze sa stale sparam v otvorenych starych ranach...iba hladam ci v nich cosi neostalo,nejake ulomky aby som to mohla konecne zasit a oni sa budu moct uzdravit a ked si uzdravim svoje rany,uzdravim sa aj ja. Mozte mi tie rany pofukat,aby to tak nebolelo, ale len ja ich mozem zahojit..
Ti co prezili vo svojom zivote najviac zla,bolesti,trapenia...prave z tych ludi sa stali velki ludia,mudry...nezatrpkli,prave naopak, su ochotni pomahat inym,rozdavaju lasku a pomoc na vsetky strany..mozno prave preto,ze si uvedomuju,ze i oni potrebovali kedysi pomoc,a ci im uz niekto pomohol alebo nie...oplacaju to.
Tato tema takychto ludi pritahuje ako magnet...
Su ludia,ktori sem prisli s umyslom pomahat inym alebo pomoct sebe....
Myslim,ze vsetci sme tu nasli oboje..
Nie je slovo ako slovo...tieto slova ktore tu citam,su slova zo srdca a ja ich aj takto,na dialku citim...je to zvlastne,ale je to tak...
Neplacem nad sebou,nelutujem sa...len sa snazim konecne pohnut vpred...uz nechcem takto zit,uz tak zit jednoducho nedokazem...
Už keď takto píšeš,už teraz nie si v tom ročníku.Všimla som si,ako často spomínaš váženie si samej seba,strach,ublíženie.Nie je odvážny ten,kto sa nebojí..Nie je dokonalý ten,kto nepochybuje..Nie je neomylný ten,kto pozná iba svoju pravdu..Všetko,čo k nám prichádza,si môžme ponechať alebo tým prejsť.Neviem,čo sa ti stalo v minulosti,ale keď čítam tvoje príspevky,vidím tvoje túžby,tvoje otvorené srdce,sny a nádeje.Ty ich tušíš,vieš..Nebudem ti písať,že si zaslúžiš veľa lásky v svojom srdci.Veď ty ju tam už máš.
vidis mamca a ja ten rocnik stale opakujem a opakujem,prepadam zo vsetkych predmetov v nom a nie a nie preliezt do vyssieho rocnika..v niecom je chyba,alebo skor v niekom...a to budem JA!
mozno je to strach z neznameho a tak,hoc, to neni pekne,radsej sa drzim stareho,isteho,co mi ale nic nedava a obera ma o silu...znovu a znovu robim tu istu chybu...a je to koli niecomu co sa stalo v mojej minulosti,koli tomu,si nedokazem vazit samu seba a preto toto pripustim,dovolim...podvedome hladam takych ludi,konkretne muzov,o ktorych viem,ze mi ublizia,je jedno akym sposobom...a ak stretnem niekoho dobreho,tak ublizim ja jemu,zbavim sa ho..pretoze ten pocit vo mne,ze si to dobre nezasluzim je tak silny,ze to znici za mna...
V jednej mojej životnej etape som sa stretla s ľuďmi,o akých som ani nesnívala,že môžu byť-škodoradostní,sebeckí,zákerní..Dlho potom som ešte rozmýšľala,ako je to možné..a tak som si ich púšťala do života,nosila v sebe.Až kým som si neuvedomila,že nemusím.Nemusím ich mať vo svojom vnútri,nepatria k mojej prítomnosti,majú svoj život a napĺňajú si ho tak,ako vedia a chcú,ale ku mne sa už nedostanú.A keď som stretla jedného z nich,bol to len niekto z tvrdej školy môjho života.Tú "triedu" nepotrebujem opakovať.
sla by som,coby nie ak mi kupis "lizatko"
:-)) ale kym ja dojdem ty nakupis aj tri krat :-)
ano viem,zlost je dobra,hnev je dobry...
katuska mam ta rada,viem,ze si to tu upraces :-)ak nie metlou tak kyjakom :-)
pracuj,praca naplna..
Shaktiiii,tak ideš somnou na ten nákup?:-) Nerada sama chodím pomedzi ludí....veď pooooď..
pá Katuška:-)
áno, v robote:) behám tu ako .. a už odchádzam, pá
Ahoj Katuška....pracuješ?