Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

ňooooooooooo šikulka!skoro som si podpalila obvaz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ma museli hasit normalne :-DDDDDDDDDDDDDD
so mnou sa clovek fakt nenudi :-DDDDDDDDD

nie je lahke zit s tymto tu co mam doma
:-DD vacsieho sebca na svete nepoznam, ale zas clovek musi byt vdacny za vsetko a aj v tomto vidim "dar"aspon som vytrenovana a ak uz dokazem zit s tymto tu,tak uz so vsetkym :-DD len clovek musi vediet ako na to,ked cosi chcem,je mi jasne,ze to nedostanem ale ked to otocim tak,ze vlastne to nechcem ja ale ona... :-DDDD

ethel

Shaktulka...čosi ti dovolím prehĺtať..to je vraj zdravé:-DDDDDDDD
Keby si mi bola zavolala,že si už tu...vstala by som...spať som šla len preto,lebo nemám doma malú a tak som mala vianoce:-) Ale už by mohla prísť domov,lebo mi akosi velmi chýba....

SHAKTI

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a nemozem obcas cosi aj prehltat?? :-DDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
boze mne cvrkne :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SHAKTI

čeče meče? :-))joooo ubezpecit sa ake sme krasne :-)tak som si zdvihla sebavedomie ze az :-) len nemam moc rade,tie mrky a oblizovacky-ako niektori muzi dodnes balia zeny :-))je to smiesne :-))
ňoooo lebo si povedala ze budes chrnet do 13hod a som ta nechcela budit :-)ak si mala nahodou spolocnost :-)taka zla zas nie som,ja inym doprajem a doprajem aj sebe :-)coby nie :-))
pojdeme nakupovat ale bez tejto mojej riadiacej strely :-)) opisem vam to ludia
10minut na kazdy obchod,co obzeras tie gatusky dobre su ti,ano ritku mas v nich krasnu ber ich a podme :-))))))))))))))
som si to chcela vychutnat,ze sa este prejdem,to hej :-)) ale sranda,aj tak ju mam rada,ona to vie...doma mi povedala ze ake krasne veci sme si kupili a ake sme v nich čačane :-)) asi chvilku trvalo kym jej to doslo :-))
a ty si dnes co stvarala?? :-)

ethel

Pančuška...poviem ti ,viem ako vyzerajú grcnuté hlieny..vidím to dosť často...a preto ti odporúčam to čo vždy odporúčam iným:Neprehltame..vyplúvame! :-DD

ethel

najprv som si vás musela preštudovať a vychichúňať sa.....Shaktulka..prečo sme nenakupovali spolu? Tiež si mohla vyhladať moje číslo a vytočiť ma:-)))))Ja si tiež rada vyobzerám čeče meče:-D

SHAKTI

:-))sivicka predsa nekuka ale huka :-)))))

panči to je nechutneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:-))))to sa mi paci :-)) tak ked pojdeme spolu na vylet,vygrckas sa v aute??
prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
:-))))