Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-DDDDDDDDDDDDDDDd vidim dami ze dnes nam vsetkym ide :-DDD resp.šibe :-DD budem si tu chrochkat trosku,ze som vas nakazila ja
:-DD
jaaj mačičkinu farbu som si nestihla vsimnut ale tiez som od toho hodila grcku,ale nie v aute! boze chran,pekne von okienkom :-DDD
boze chuda macicka ale bol to samovrah, stala na chodniku a ked sme sli rozbehla sa rovno pod kolesa...boze ako ju odhodilo
jasan, ze mama
pred sebou mám popolník,je dosť plný a ako ste ma rozosmiali a spravila som xixi....a teraz to tu ofukujem,všetko mám na klávesnici....
:-DDDDDDDDDDDD Pančuška...vieš ja ti rozumiem,že za to môže mama...neboj mi ti veríme:-))))))))))))
akej farby ? zmrzlinovej :dddd
:DD
no ale to nebolo len tak, aby ste vedeli :DDD. To mama je na vine. Ono jej totiz padol telefon a ja sa pytam, ci mu nic nie je (mala novy, iba 2 dni). A ona ze (pocas toho, ako som pila z flasky) -ze nic mu nie je, len nejde dvojka, ked ju chce vytukat. Ani prva, ani druha, ani tretia...no a ja s tym doznievajucim zapalom HCD som sa zacala smiat, potom dusit a potom...dalej to uz poznate. Takze v podstate ani nie som az taka nechutna, to okolnosti :DDDDD
Ale teraz som sa zasmiala, este ze mam uz vsetky trubice ,,uvolnene" (hovorim o dychycom systeme)...tak ma len trosku dusi, ako som chrcala
prijemny vikendik toto...
..ja razim teoriu -nesmrkaj to dnu :)))
uz som spat aj s excelentnym zazitkom..
presli sme mačku...
ako vies aku mame u nas zmrzku?? :-DDDDD
mame dve,kazdu ma muz inej narodnosti ale jeden to absolutne nevie a druhy to absolutne vie :-DD
tak dobrú chuť k tej zmrzke...u vás majú takú fajnú:-))) idem si teda prebrázdiť net..nech viem čo je nové:-))
som dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prave ma pozvala na zmrzku tak sa lucim
:-) mam ta rada
neboj vrati sa,vyuzi ten cas pre seba, vies...utuzuj manzelstvo a tak :-))
ja viem,ze je to zdrave..len to nepredavaju v zelovoci a zhanat sa mi to nechce :-DDD asi preto budem taka chorlava :-DDD
inak..tá predstava Pančušky ako zakašlala v tom aute....:-DDDD Panči prepáč,lae si taká rozkošnica.....