Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
az na tu vrazdu pred chvilkou :-)
to bol neskutocne hlboky prispevok,prezradis preco?
hej tiez mam dnes fajn den..
Panči...fakt sa na mňa nehnevaj,ale ja keď si ťa predstavím:-DDDDD ten tvoj majinkatý noštek,svietiace očičká....
na co peso..ved preto vymysleli auta :DDD. Ja zo zasady :DD nechodim nikam, kde je problem s parkovanim (aj ked je pravda, ze casto si ani zo zleho parkovania nic nerobim)...no a kedze vsede sa vozim -tak tak aj vyzeram :DDD
vážne je dnes skvelý deň....už ráno začalo skvele.....dnes som naozaj rada,že žijem a.....je mi neskutočne dobre...
hej,ked ani na zmrzku nejdeme peši :-DDDD
s mojou sestrou ludia je vsetko rychle...
:-DDD prasiatka ste! :-DD popolnik treba vysypat!! ja som na to pedant-4 spaky a hned cistim :-DDD aby sa mi nestalo to co Etke :-DD
panči jasne ze nie si nechutna,ty si rozkošna aj ked grckas :-DD boze som si spomenula na svoju mladost :-DDD to bolo grciek :-DDDDDDDDDDDDDDDD ale dobra tema dami
jaj, tak to muselo byt fajn..ja som von oknom nestihla, ale ani by som nemohla -stali sme v zapche (dopravnej) :DDDD
Shaktulka,to si sa rýchlo vrátila z tej zmrzky:-)som nestihla ani svoje záložky poobzerať:-DD
vidis -najvyssi cas prestat ..