Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
otazku treba inak polozit panči...
Ethi si si v noci zajazdila?? :-DDDDDDDDD
ty nemas vodicak??? booze to boli krasne casi! :-D Ethus a vies kolko lasky je v tom ze ti to nedovoli?? hm??
ja ta naucim jazdit chces? :-DDDDDDDDDDDDD
Shaktulka...to si povedala mne?18:48
ja som znarodnila dcere satku, ktoru jej moj brat kupil v egypte..ked som ju pocula cingat...normalne mi busilo ♥. Ale inak som objavila ( pri hypernove :DDD) obchod, kde take drzia..paradicka
(dala som preč popolník...zase to tu utieram)
dnes v noci som nejazdila,ale čato jazdím po nociach a viem perfektne cúvať!:-DD
:-DDDDDDDD Panči ,a ja som si v BG kúpila peniažtekovú sukienku na ten tanec,mám ho aj na dvd...už stačí len začať:-DD
si v noci jazdila ? :DDDD
nemylis si ma s niekym ? ja mam na nose bambulku :DDD
dámy,dnes celý deň prehováram svoju polovičku,aby mi dovolil urobiť si vodičák a kúpiť si ojazdenú šunčičku na rozbitie...nedovolí,vraj sa zabijem a pritom mi to v snoch tak fajne ide:-))
inak je celkom fajn den..rano som sa pohadali s tymi, s kym nie vcera a vsetci za mnou podoliezali :DD.
a MAM SCHVALENY TEN TANEC...S POZNAMKOU, ZE :KED NEVIES INAK SCHUDNUT :(( (JAKO KEBY SOM TAM ISLA PRETO ) :dDDDDD