Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

Šťastní to človek čo dokáže uvidieť svoje šťastie v drobnôstkach života!

Každý si myslí,že šťastie je ukryté iba vo veľkých veciach,že iba vtedy bude šťastný keď sa mu stane,zažije čosi veľké. Šťastie sa zbiera po kvapkách do džbánku a keď sa naplní a nepodarí sa nám ho vyliať,až vtedy uvidíme koľko šťastia skutočne máme,koľko sme ho nazbierali.

ethel

Shakti...tu si môžeš materiál vyberať...mám veeela slobodných kamarátov:-DD Občas ich naverbujem(to pre kockáčika)aby mi urobili dlažbu,alebo nákup v stavebníctve....

ethel

Shaktulka,nemohla som rozvinúť vetu,teda ten môj príspevok,že prečo je dnes taký skvelý deň,lebo je toho vela,čo ma dnes potešilo.......:-)))Napríklad aj to,že včera bol piatok a ja som mala nočnú a moj zlatúšik sa neopil...a potom prišlo ráno a o 7:000 mi zase štrnglo šťastie no oka...a takto to ide ...a teraz ste tu vy dve...a zajtra ráno mi bude zase fajn...pôjdem do roboty....

SHAKTI

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
neuschynaj co so suchou?? :-DDDDDDDDDDDDD
no a v tomto duchu sa nesie moj dnesny den..ale ked u Etky je tolko "materialu"
:-DDD

ethel

:-DDDDDDDDDDDDDDDD bože ja tu uschnem:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Anooooo Shaktuš,nauč ma jazdiť!!!!!!!!:_DDDDDDDDDDDDDDDD

panika

(teraz sa smejem -ale moja uprimna starsia dcera vcera obhajila moj vyber slovami : ved tam chodia len take tlste) :DD mila kočka

ethel

ja mám čiernu s troma radmi peniažkov a dcéra má ružovú......a ozaj prečo cheš chodiť na ten tanec?Vieš,že podporuje chuť na sex??

panika

:DDD
nechcela som byt netaktna :DDd

no ja mam satku preto -lebo budem rada, ak ma obciahne :DD. Sukne take velke nesiju :DDD