Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
kati ja nemam manicko-depresivnu poruchu..potvrdene..ja mam cosi ine..
no presne tak katuska NEZASTAVITELNE
miška, zrejme sa jedná u obidvoch o manicko-depresívnu poruchu osobnosti
Každý príspevok sa mi zdá smiešny..nechápem prečo:-DDD
Začnem Miškou-polievku vycikáš,hruška má laxatívne účinky...takže nemáš šancu pribrať!!!Popapaj AD a rivotril si daj neskôr pred spaním!!!
Katuška:-DD keď si predstavím ako stojí nad tebou mama....
ani ja nie som alkoholička, len ohromne padajú zábrany po pár pohárikoch, proste, ak sa dostanem do nejakého štádia, už sa nezastavím
Môžete mi niekto povedať, či priberem, ak som nejedla a dnes, za malú chvíľku som zožrala tanier zeleninovej polievky a hrušku? Mám hrozné výčitky, naozaj hrozné:-( Mala som ísť na tú prechádzku:-( Ani neviem, prečo som to vlastne jedla, veď by som kľudne vydržala už do rána, išla by som skôr spať:-(
Ethelka, myslíš, že by sa mohlo niečo stať, ak by som teraz užila naraz AD+ ten Rivotril?
Shakti, Katty, prepáčte, že sa tak blbo pýtam, veľa o vás neviem:-( Aký problém vás trápi? (Moc neviem, o akej chorobe píšete:-( )
na chatu?:-DDDD to sa presne chystáme 4 takéto uletené kolegyne..do lesa...len my a medvede...:-DDDD len ma doma nechcú pustiť..Neviem prečo:-DDDD
bolí, najma keď ráno nadomnou stojí mama a kričí nech jej to nerobím, lebo ma tak ľúbi, ale ona sa na mňa už nemože dívať
cica ty si daka vtipna dnes? :-D co si robila za tych 5 minut?? :-)
burciak vypi sama,my s Katuskou nepijeme!!
naposledy ked som sa"spravila"katuska si bola toho svedkom :-DD pamatas?? :-DDDDD
to bolo po tom excelentnom zazitku od vtedy ani kvapka..inak aby bolo jasne ja nemam problem s alkoholom,len na mna dost cudne vplyva,ale existuje jednoducha pomoc,jednoducho nepit...
tak ty tomu hovoríš akupunktúra?:-DDDD ok,budeme to volať tak:-)))