Chcem si umyť ruky

katty19

normálne končím s tým sprostým životom, ktorý som viedla, radšej sa dám priviazať ku posteli a nech tam doživotne ležím a ani sa nepohnem ako zažívať takéto trapasy, nemám záujem

katty19

presne tak, šakti, ale, nový začiatok musí existovať a ja ho nájdem, lebo inej cesty niet, my musíme byť nanovo pozdvihnuté a očistené, a neviem ako ty, ja urobím všetko pre to

SHAKTI

poplac si so mnou Kati..
vies ako sa za mna kedysi nasi hanbili??
ked som vyvadzala ako ty?? ale ja ta chapem...preto som aj cakala a sedela tu ako na ihlach ako dopadla ta svadba..

SHAKTI

Katulik slzy od rehotu predpokladam to neboli..
Katulik moj...tuto chybu som ja robila roky..zacinala odznova..ale je to iba utek pred tym,s cim sa nedokazes vyrovnat z minulosti..tiez to od vcera zacinam pocitovat ako tazky balvan uviazany okolo krku..uz len skocit do vodicky a Arrivederci..
neviem,nejak sa to aj na mna vse zrutilo...je toho jednoducho vela..uz to nepotlacam,nemam problem si na to spomenut..ale ...ALE..
nemozes zacat vzdy od znova,ked cosi nevynde..my musime pokracovat dalej..v srackach ci stasti..proste pokracovat..nikdy si tie sracky celkom neocistis zo seba,vzdy ti budu smrdiet..a ostatni to budu citit..ale kto ta ma rad,tak aj taku smradlavu
:-D pochopila? trosku cudna metafora ale ina ma nenapadla..
vies smejem sa..som vazne ako ten klaun z mojej basne..skryvam sa za stastnu masku ale tam vnutri...tam vnutri...ved ty vies...vzdy budeme koli nasim chorobam menejcenne,nehodne spolocnosti niektorych ludi,ich lasky..vzdy budeme poznacene nasou minulostou...
ja neviem Katulik co ti poradit,neviem lebo som na tom rovnako..
je strasne tazke ist dalej s tym balvanom a este byt stastna alebo sa tak aspon tvarit..

katty19

a to som sa tak dušovala, že nič nevyvediem, hej, stačilo, že ma nevesta prehovárala a bolo, už ďalej nemusel nikto nič!!! a preto som skončila so všetkým a najma s týmito sprostými a mnou tak nenávidenými svadbami, koniec, zase zajtra!!!

SHAKTI

ano panči..da sa to aj tak povedat :-DDD
pristihla si ma...bola to iba vyhovorka to s tym netom,ked gomco je taky naruzivy nejdes ho zastavit:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
zabije ma... ked ja si dnes musim z niekoho vystrelit :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kde su kamosi PA a PI(urolog a kockacik)
?? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD