Chcem si umyť ruky

damaxy

dobry vecer Mishka shakti a ostatni a katuskova kde sa podela?hadam je uz dom z tej svadby...a poculi ste,ze sa ide pokazit pocasie alebo je to len taka hlaska?Lebo minule asi pred rokom som pocula takuto predpoved v piatok sme mysleli,ze este nechame dazd,ale predsa sa len pocasie polepsi,no zasmiala som sa z chuti iste to chcel povedat inak nio vyslo mu to uplne na 1 notku. a tak odvtedy neviem ci ti meteorologovia zartuju alebo vravia pravdu

misha

A na druhej strane nechápem, prečo uberám na jedle, keď som rozhodnutá byť zdravá! Vyliečiť sa! Ako hovorí psychologička, som žena, v októbri budem mať už 22r!, nemôžem mať postavu dievčatka. Žena má byť žena, nie kostra. A stále ma presvdiedča, že muži túžia cítiť mäkkosť, nie kosti:)

misha

Ethelka, keď to "druhé ja" tu "kričí", že to mám dať radšej zo seba von... A miery? Tak BMI ukazuje dnes znova väčšiu podváhu, ale myslím, že som taká akurát. Chudá určite nie. Tiež som pribrala, nejako som to nezvládala, tak zasa uberám na jedle. A mám pocit, že práve to pribratie mi urobilo takéto stavy, že mi museli nasadiť AD. Keď vidím, že tá váha ide zas dolu, je mi lepšie... len... zasa mám väčšie výčitky z jedla.. viac sa ho zas bojím...

misha

Ethelka, ja sa bojím, že keď to nie je na spanie- ten Rivotril, že zaspím až okolo 4h ráno:-(.. dlho trvá, než mi zabrala normálna tbl. na spanie, neviem, kedy zaberie toto:(