Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Miška,ja ťa chápem..proste máš kdesi v hlávke zakotvené,že priberieš aj z vodičky...to sa stáva..len sa nauč prehovoriť to svoje druhé"ja",že sa nemusí báť.Počuj aké máš vlastne miery?
Mišiatko...nemám potrebu ťa ukludňovať!Hovorím ti pravdu,nemám dôvod klamať!
Odpoveď na lieky:Môžeš ich užiť naraz,bežne sa to tak dáva,len som zvyknutá,že lieky s ktorých sa má spinkať dávam hodinu pred spaním..Ale môžeš ich spapať naraz..
Musím vám tu pripadať ako debil, strašný debil, ktorý sa asi nudí, alebo čo:(
funkcny, nefunkcny -zijeme len raz :DDD. Kolko zivotov ma byt ? :DDD
inak uz ste videli, aby matka cakala na telefonat od dietata s mobilom na stole a ten mobil bol vybity ? Este ze som tu mala pevnu linku a dieta obvolalo zvysok rodiny :DD
:-DDDDDDDDDD Shaktul,to prečo ťa zaujíma,či tam chce pančiatko ešte bývať?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDMyslíš,že po našej akcii bude byt nefunkčný?:-DDDD
Ethelka, ak to myslíte úprimne a nehovoríte to len preto, aby som sa netrápila, bola by som rada... prepáč, ale neodpovedala si mi.. čo sa stane, ak by som to užila naraz?
Miska, z toho, co si zjedla si telo nic neulozi, lebo nema co
tak tam si bola celych 5minut!!! po klobasu!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aj som si myslela!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ethi vies toto nikdy nepochopis,to je chora hlavicka...a preto je tato choroba velmi tazka..
jaaaaaaaj tak za to nas tam pozyvas :-DDD
tak ti garantujem za na nas s Katuskou sa mozes spolahnut :-DDDD
mam vas rada..hned mi je lepsie,hned mam pocit,ze mi niekto rozumie..