Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
tak viete co baby?? ked sa budeme chciet zabavit spravime zraz niekde na chate v horach-tam mozme vyvadzat a traposit do sytosti :-DD
nech sa hanbia...len ono to dost boli..vsak katuska?
aj za mňa sa hambia:-)))) aj ja som vraj blbá..ale mne je úplne jedno čo hovoria,keď sa bavím,tak je mi dobre a verte tomu,že taká príležitosť aby som sa bavila nebýva často!
ethelka, radšej ani nesranduj
šakti, nový začiatok..... áno, nový.....
nebojte sa tu som...odskocila som si len vedla na akupunkturu :-)
Ethi ukaz mi chlapa ktorym sa pacia zeny ako sme my??to sa lahko hovori ale skusenost je ina..
kedysi som dokazala skombinovat neskombinovatelne..a co nasledovalo potom..fuuuu..
hej mozme traposit spolu..len vies Kati..cim dalej tym viac mam tuzbu po vlastnej rodine a neviem,ci by clovek ako ja mal mat deti...a vlastnu rodinu..mam pocit,ze bude lepsie ostat sama..
Katuška..nedáš si burčiak?:-)))) nalejem aj tebe:-)))bude sranda..a ak začnem za 15 min trapošiť tak ma zrušte:-DD
a, šakti, tiež sa rodičia za mna hanbia!!
(určite si išla len pofajčiť:-)))) )
šaktiiiiiiiiiiiiiiii!!! pozri, ja tiež nemožem do konca život vypiť už ani jeden pohárik, lebo som trápna a sprostá, ale, to je moj najdoležitejší problém, keď odmietnem alkohol na celý život, je veľká časť mojho boja vyhraná
Shaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
šaktiiiiiiiiiii!!!!!!!!hybaj nazad, lebo ma z teba utrhne!!!