Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a čo oni, ostatní? v jednote je sila a my sme dokonalá symbióza:)
Katuška..ver tomu,že sú chlapi,ktorým sa páčia ženy ako ty!!!!
šakti? trapka, trapka? aj ja som trapka, faaaaakt:) vráť sa a buďme spolu, pred sebou sa nemusíme hanbiť:)
...a pri tom nic z toho co som si musela prezit nebola moja vina...
oki prepacte uz to tu nejdem dalej kazit..vzdialim sa...
hej Ethi zijeme len raz..ale vidis aj ty si sa za nu hanbila..kedysi som mala strasne vela priatelov..a pak? ked sa to stalo..pomaly zacali odo mna bocit,zdravit sa a tak..da sa povedat ze mi ostalo tak 5..z toho poctu..ked sa ich pytali- Ty sa kamaratis s tou?? mnohi radsej povedali NIE..
ethelka? kvoli takému trapasu ma už jeden skoro nezabil a úprimne? kým sa nezmením, bol by to blbec, ktorý by chcel somnou niečo mať, zaradené už je, teraz s tým možem iba ja niečo urobiť
presne tak Ethi..staci maly naznak a minulost ma opat prevalcovala v celej svojej sile..
katulik trapas moje druhe meno..ked pocuvam co si tu o mne ludia myslia..sa cudujem ze niekto so mnou ide aj von.. boli chvile ked to nezvladla ani ta moja naj kamoska..
preto radsej nikam nechodim..myslim spolocnost..nepijem alkohol..lebo vzdy to dopada zle..
Katuška,poznám dievčinu,čo porobila také trapasy,že ja som sa hanbila:-))))a vieš čo mi ona na to povedala? ŽIJEME LEN RAZ!!! A mala pravdu...aspoň máš na čo spomínať a raz sa budeš na tom smiať:-))
tak ty si o krok predo mnou..nadej?? ta ma riadne serie..vzdy je tu..a to je asi najhorsie..dufat v cosi a vlastne ani nevies v co...
vies ako mi je tazko?? ked "tu"nik nerozumie mojej chorej dusicke??ano mam rodinu,priatelov..ale pochopit to moze iba ten co to zazil..mozes to opisovat ako chces..ale..iba ty to citis..to co si prezila..
a preto sem vlastne chodim..tu nejak mam pocit ze chapete a hlavne citite..
strasne tazko sa ten balvan nesie ...ked ho musis niest sama..
ja neviem Kati..novy zaciatok??
Katuška a Shaktulka....existuje nový začiatok....horšie je ,že po rokoch sa akoby všetko začalo vracať...Dá sa všetko zahodiť za hlavu a povedať si-budem iná,lepšia,už to neurobím......a stačí maličkosť a jedno z toho je porušené...