Chcem si umyť ruky

misha

Shakti, na jednej strane viem, že sa z toho pribrať nedá, ja mám skôr strach z toho, že... že som to jedenie znova omezila, lebo som pribrala... od piatku moc nejem, tak teraz ide váha dolu... lenže dnes som zasa zjedla toto, a ja mám strach z toho, že telo "zbadalo", že dostalo jesť a teraz si to uloží... neviem, či mi rozumieš:-(

ethel

Miška...to je jedno,že si nič celý deň nejedla,veď tú polievku vycikáš-to sú len tekutiny a čo sa ti uloží z hrušky?:-)nič...Nechápem,nemôžeš takto rozmýšlať,je to tvoje zdravie.Keby si zjedla celú klobásu,ako ja teraz dojedám a pred tým obed...ale mne to nevadí,zajtra to vybrušákujem:-)))

SHAKTI

nooo ten byt by som zatrhla panči-ak sa tam chces este niekedy nastahovat :-DDDD
ale tie chaty beriem...lebo potlacat to mozme Kati ale raz za cas treba uvolnit ventil..
ked som chodila na skolu...vsetky spoluziacky..ze ake byvaju so mnou super akcie :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

panika

(alebo zistim, ci ta moja spoluziacka este ma v prenajme tu chatu v L. Jane..a tam :DD...tam uz moje excesy poznaju :DD)

panika

uz som nazad..nestiham, tak som prebehla len poslednu stranu:D. Tak ak chcete, mozeme na Zahori (je tam plytka voda, tak sa ani neutopime) alebo ked sa vam bude chciet do BA tak u mna v byte, aby susedia videli, zec este zijem a mohla som byt aj hlucnejsia :DDDD

SHAKTI

tak miska-no su to extremi vystrelis ako raketa a potom padnes uplne dole

miska preboha!! ked si nic nejedla tak aj keby si teraz zjedla slona tak ti to stravi!tebe vazne pomoze iba liecenie miska...ty sa v tom stale topis..

misha

Ethelka, ale chcela by som ísť tak o 22h spať. Aj keď som užívala tbl. na spanie, musela som ju užiť o 2h skôr, ako som chcela spať. Účinok som zacítila fakt až po 2h!!! A mohlo by sa niečo stať, ak by som to užila naraz?

misha

ethel, nemôžem pribrať ani preto, ak som celý deň nejedla, neuloží sa to? Ja viem, že tu trapoším, ale fakt ma to trápi:-(
Katty, takže raz ste happy a raz ťažká depresia?