Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ak ti pomoze napisem ti jednu prihodu,ale sukromne das mail ak to chces vediet?
Damaxy, hoci sem veľa neprispievam, ale čítam vás. A strašne si mi pomohla jedným príspevkom, ktorý si tu pred pár dňami napísala.
bol aj mne bolo tak clivo placlivo ale Miska ked mi je do placu placem ked mam chut na kolac dam si,pocuvam seba a robim si dobre a tak to ma byt a ked chcem byt sama som sama aj ked su iste veci,ktore nedokazem zmenit ale tak sa myslienkovo zameriam na to ze raz sa mi to podari.Veci,ktore chcem dosiahnut velmi velmi sa mi uz aj podarili.A hlavne v to verim
Damaxy, veľmi Ti ďakujem.
jasne ze viem no zelam ti aby si bola zdrava a taka zaoblena je to tazko ale ja som dokazala schudnut a to som kazdy rok priliepala a potom som sa za.... a za... a schudla som a cvicim a som hrda ze som to dokazala
Damaxy, ja som včera užila 4,5 mg Lexaurinu, aj prechádzku som dala a nič nepomáhalo... Asi fakt bol blbý deň...
Damaxy, ja som napr. rada, že sa ochladí, asi viete prečo:-)
inak Misiatko vcera som mala taky den blb asi to bol pre viacerych ale dnes je dobre lepsie
a hovoril to muz urcite a ja ti tym chlapom neverim ale pre istotu sa zaobleciem inak damy treba nam pomaly menit satnik,ved to ani nebudeme stihat dni sa kratia slak to traf mame co robit
Mishka zena ma mat obliny a videla si tancovat brusne tanecnice tie by bez toho bruska boli o nicom a krasa je to co my vnimame ako krasu.Ludske telo je krasne a najme zenske pravidelne a dokonale vytvarovane a preto sa tym chlapom pacime a tak pracuj na tvaroch,to je umenie chudy moze byt hocikto ale vytvarovany do mnamkova to je praca.