Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
miska poslala som citaj pomaly a mozno aj niekolkokrat a skus pochopit a je to o mne a mozes napisat aj ty ak budes mat potrebu nieco zo seba povedat
kockacik vas zdravi,damy. nedepkujte ale radsej nieco so sebou robte. Budte vzdy pozorne k tomu, co robite, a nic nepokladajte za nevhodne svojej pozornosti.
prajem lepsi vecer ako ten vcerajsi a vzdialujem sa, aby sa to tu nezvrhlo ako vcera.
a este pre..."Brany svojej väznice si nesie kazdy v sebe."
cau cau
Shakti:-)) To sa umývate všetci v rovnakú hodinu?:-)))
stale obsadene...a to mame dve vane a jednu sprchu :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
len to by som naha musela bezat na zapad,ak si dobre pamatam,co je dost daleko :-DDD
Shakti, kľudne skoč do našej sprchy, je tam volno:)
miska ani u nas doma sa city nikdy neprejavovali- NESMELI..lebo placu iba slabosi..tak som nemohla niekomu ani na pohrebe,aby hanba nebola..nuz aj tak som hanbu spravila..a z potlacanych emocii vznikaju take problemi ze az!
cakam kym dojdem na rad do sprchy,tak tu sedim da sa povedat naha :-DDDDDDDDDDDDD
snad to cosi s Etkou spravi :-DDDDDDDDDD
byt bude nefunkcny ale z ineho dovodu...
lebo cela ulica,kde sa ten byt nachadza, spise peticiu a zakaze nam vstup na tu ulicu :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a ak sa s Katuskou poriadne rozparadime tak aj ten byt znefukncnime..boze to je slovo..
ahojko dami..ja som dnes mala taky den poloblb :-DDDale z technickych dovodov..
hej pocko sa u nas pokazi uz tuto noc..mozem v noci drzat okna :-DDco ma fucat..uz zacina..
a co by som tak este povedala... :-DDD
jaaj piste piste..nech sa"to"zapise..verejna spoved neni dobra spoved...prilis vela svedkov..
no hold som blazon prveho stupna..co uz..
Damaxy, budem veľmi rada:) Mailík: Misenka85@atlas.sk
Tiež som sa vždy snažila potlačiť slzy, neplakať. Teraz neviem, či plačem preto, že som fakt psychicky na tom horšie, alebo že som si "dovolila" plakať, aj u psychologičky, neviem to udržať...U nás doma sa napr. "neplače"... a keď, tak musím potajomky...