Chcem si umyť ruky

damaxy

miska poslala som citaj pomaly a mozno aj niekolkokrat a skus pochopit a je to o mne a mozes napisat aj ty ak budes mat potrebu nieco zo seba povedat

°°°°

kockacik vas zdravi,damy. nedepkujte ale radsej nieco so sebou robte. Budte vzdy pozorne k tomu, co robite, a nic nepokladajte za nevhodne svojej pozornosti.
prajem lepsi vecer ako ten vcerajsi a vzdialujem sa, aby sa to tu nezvrhlo ako vcera.
a este pre..."Brany svojej väznice si nesie kazdy v sebe."
cau cau

SHAKTI

miska ani u nas doma sa city nikdy neprejavovali- NESMELI..lebo placu iba slabosi..tak som nemohla niekomu ani na pohrebe,aby hanba nebola..nuz aj tak som hanbu spravila..a z potlacanych emocii vznikaju take problemi ze az!

SHAKTI

cakam kym dojdem na rad do sprchy,tak tu sedim da sa povedat naha :-DDDDDDDDDDDDD
snad to cosi s Etkou spravi :-DDDDDDDDDD

byt bude nefunkcny ale z ineho dovodu...
lebo cela ulica,kde sa ten byt nachadza, spise peticiu a zakaze nam vstup na tu ulicu :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a ak sa s Katuskou poriadne rozparadime tak aj ten byt znefukncnime..boze to je slovo..

ahojko dami..ja som dnes mala taky den poloblb :-DDDale z technickych dovodov..
hej pocko sa u nas pokazi uz tuto noc..mozem v noci drzat okna :-DDco ma fucat..uz zacina..

a co by som tak este povedala... :-DDD
jaaj piste piste..nech sa"to"zapise..verejna spoved neni dobra spoved...prilis vela svedkov..
no hold som blazon prveho stupna..co uz..

misha

Tiež som sa vždy snažila potlačiť slzy, neplakať. Teraz neviem, či plačem preto, že som fakt psychicky na tom horšie, alebo že som si "dovolila" plakať, aj u psychologičky, neviem to udržať...U nás doma sa napr. "neplače"... a keď, tak musím potajomky...