Odkyslenie organizmu

Príspevok v téme: Odkyslenie organizmu
igris

Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem

pišta

Alternatíva, len na vysvetlenie, citujem:
"...JA VODU UZ ROKY NAHRADZAM GREPOM. Najlepšie je už v predvečer si vytlačiť šťavu z 1/2 citróna, pridať vodu a nechať cez noc odstáť..."
Aj keď názor Igris sa mi pozdáva, ale ovocie podlieha rýchljšie kvaseniu.
To by si však také nepila, však?
Takže vlastne asi je to ok.
Tak to by som nazval "samo otázko-odpovedačka"...:- ))

igris

ja som tu stavu "makala" na odstavovaci a skoro rano sa mi nechce, a ked vydrzi mrkvova tak som dufala ze aj grepova

pišta

Igris, nielen tebe, ale takmer všetkým. Ja osobne som mal s chrbátom riadne problémy. Veľa z nich sa však dá poriešiť. Len ich netreba zanedbať na doraz.
V chrbáte sa to často kumuluje preto, lebo právo táto oblasť je staticky veľmi namáhaná. Tam sa pribrzďuje tok krvi a lymfy, a tak sa to tam často ukladá alebo naopak, neodvádza.
Keď sa však orvoria kanaliky, odvedie sa...:-)
Walker je klasik. Asi pri ňom netreba používať čas. Hm, ale ako?

Alternativa

Ahoj Pista, tie grepove oxidacne procesy do rana myslis v Igriskinej chladnicke? Neviem, ja si to vytlacam rano. Ak si myslel na nejaku inu oxidaciu, nepochopila som.

pišta

Alternatíva. Ten grep, ktorý spomínaš. Na prvý pohľad vyzerá zaujímavo. Ale, hm, na druhý pohľad, nerozbehnú sa nepriaznivé oxidačné procesy do rána, raňajšieho? Alebo sa mýlim?
Citrón je kompatibilný (zlučiteľný) s grepom.
.
Inak, tá žihľava, to je dačo fajnô. (Len sa človek nesmie popŕhliť na nesprávnych miestach..:-))
A tu je zamknutý Walker. Škoda...
www.zdravie.sk