Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odkyslenie organizmu

Príspevok v téme: Odkyslenie organizmu
igris

Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem

Alternativa

Uz som doma, najedena, ale slusne, Pista by to asi odobril :D. Tieto dni mam zaberak, ale kto nie. Precitala som si o zihlave a Mesiaci: ma sa caj z nej pit za ubudajuceho Mesiaca /co je v tieto dni/ podla moznosti medzi 15.00-19.00 tolko, kolko vladzeme. Kuru treba za Novu skoncit /bude 26.-27.5/, pockat 14 dni a po nasledujucom splne /11.5/ dalsich 14 dni pri cuvajucom Mesiaci v piti pokracovat. Teda v piti zihlavy :D

lilliana

Ahoj Alternatíva zasa si v tom svojom laboratoriu:)?
Nemôžeš stále makať. Taká Hawai poviem ti aj šťavy su tam chutnejšie.
Preboha ved to by som zarábala len na chladničky:))) To môže byť vtedy, ked sa bude zem točiť 30x rýchlejšie potom budeme mať výplatu každý deň ale zasa my ženy vykrvácame:)

Alternativa

Mam dlhodobo odpozorovany navrh pre vyrobcov chladniciek. Maju ich robit na system bankomatovej karty - 3x a dost. Tie by isli na odbyt, no nie? Nic necitam, kedze nestiham, takze nemam v tieto dni cim prispiet do debaty. Ale sa tesim, ze nas tu pribuda. Ahoj Damaxy, si perfektna v tomto fore, tie dievcata a mlade zeny Ta velmi v temach potrebuju. Dufam, ze aj citaju, :D lebo pri nich clovek nikdy nevie.

igris

ahoj masti, to je super ze sem chodievas, uz si si skusala PH ? :),
z toho si nic nerob mne je tiez dva dni do breku, ale niektorym je fajn behaju po Hawai :))))

masti

Cafte, jasne ze sem chodievam a pravidelne citam vase prispevky, neviem vsak cim to je mam nejaku depku, ani nie tak depku v pravom slova zmysle, ale skor to, ze sa citim taka nejaka nesvoja s tou mojou kriplavou nohou:)))tolko veci som chcela postihat ale .... inac mam vas rada:)))

igris

ahoj Alternativa :), ja som si tiez dala grepovu stavicku a teraz sa chystam na dva banany aby som vydrzala :), takze ocistujeme a vylepsujeme BMI :)))), na obed som uvarila cestovinku s brokolicou a rajcinami ale vecer bude tazky :( , budem otvarat a zatvarat ladnicku :), nemaju niaku so zamkom ? :)))

igris

ja nieco odcitujem od Diamondovcov pre Alternativu :): "Ak chcete, aby vam vylucovaci cyklus riadne precistil telo- a preco by ste to nechceli -, jediny a najprospesnejsi zvyk, ktory mozete pestovat, je pouzivat vyhradne cerstve ovocie a cerstvu ovocnu stavu os casu, ked sa rano prebudite, az do dvanastej hodiny napoludnie. Vyhradne! Vsetko ostatne vam ostane v zaludku a bude prekazat vasmu vylucovaciemu cyklu." Snad to pomoze ;)))