Odkyslenie organizmu

Príspevok v téme: Odkyslenie organizmu
igris

Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem

lilliana

Ranné slnko rozlialo svoje lúče. Vychádza z neho teplá žiara a napľňa nás blahodárnym zlatým teplom. Blažene sa odovzdáme jeho jasu . Svieti až do najbližších kútov našej duše
A napľňa nás čistotou a jasom. Všetky tiene sa rozplynú a v nás sa usídli mier sila a zlatá hojnosť. Je žiarivým centrom pokoja a sily ktorá sa vlieva do nás.
Budme žiariacim centrom ľudí, zvierat rastlín a všetkého, čo nás obklopuje.
Obráť svoju tvár k slnku a všetky tiene padnú za teba...

Alternativa

Tak o tom Hawai si budem citat doma vo vecernych hodinach. Dnes inhalujem od rana organicke rozpustadla. To neda dokopy ani zihlava :D. Takze kamarati, poradte, vecer sa pripojim.

lilliana

Dobré Ránko všetkým:)
Som strašne zaneprázdnená a preto si to tu len narýchlo čítam a idem do práce.
Pišta, Alternatíva, Igris:
Aj vďaka vedomostiam, ktoré od vás dostávam, môžem lepšie fungovať a pomáha mi to tým, že aj v práci som svieženka:)
Tým, že stále píšete o tom odkyslení ap. nezábúdam na konzumovanie živej stravy:)
Pišta máš pravdu, tá pozitívna energia je popretkávaná a posplietaná medzi nami všetkými. Ja si dobré kámošky spočítam na jednej ruke. Vy ste takí priatelia plus:), počas prac.týždňa.Beriem to s vami ako spôsob relaxácie. Raz mi bolo odporučené ekonomické forum. Tak som navštívila poradu a hneď som z nej ušla, lebo som dostala pocit,že zasa pracujem:))))))))

Takže nech sa vám to páči alebo nie budem s vami odšťavovať:)
Tak vám prájem nech ten dnešný deň je lepší ako bol včera plný pekných zážitkov a radosti.

A napriek tomu, že mesiac ubúda, nech nám dobrá náleda a zdravie pribúda...

Pekný, slnečný deň prajem....

PS: už budem mať náhrdelník z perál:)))))

igris

tak vam prajem tiez pekne snicky a nieco si tu este dopisem , vsak rano si precitate :). Aj doma mavam casto pocit ze trpim samomluvou :))).
Na margo toho chrbata, moje osobne skusenosti chrbat/psychika su velmi rozsiahle, doteraz ked sa "rozculim" a necitim sa v kondicke ma tendenciu ma seknut medzi lopatkami. Naucila som sa to "predychat", dokonca aj pocas soferovania, aj ked to obcas prinasa "humorne" zazitky, ale podstatne ze sa to da :). Len v noci ked spim a citim velku bolest neviem sa dostatocne prebrat aby som to zvladla. Tak to boli moje poznatky :)))

igris

este nieco na obranu mojej ladnicko/stavy, neni odstavovana na centrifuge , kedy sa zahrieva priamo pri odstavovani, ale na nizkootackovom, lisovacom. Vsak ja viem ze uplne cerstva je najlepsia a pravdepodobne ovocna je haklivejsia ako zeleninova. :)

pišta

Alternatíva, po troške sa nám rysuje taká zaujímavá debata, už som ju dávnejšie trošku načrtol, možno si spomínaš: Naše zdravie versus psychika a strava...
Ale už je dosť hodín, hádam na budúce...
Dobrú noc :-))

Alternativa

Aha, ta citronova voda je prevzata z detox.kury. Ja si oboje odstavujem rano :D. Uz fakt idem k tej zehlicke, ved za chvilu vstavam, hi, hi. precitam si zajtra. Caute

Alternativa

A pridam aj ja o chrbte, zase z mojej "parketky". Chrbtica, miecha je centrum nervov, je nasou zbernou zonou stresu a starosti. Ved uz pred 100 rokmi sa vravelo: to uz sa neda uniest na pleciach. A aj pri chrbtici je psychika a pretazenie vyrazny faktor pre jej problemy. Takze podme ruka v ruke menit nas pristup - komplexne :D