Odkyslenie organizmu

Príspevok v téme: Odkyslenie organizmu
igris

Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem

Alternativa

Tak kde sa hrabem s mojimi vedomostami a aj malickymi skusenostami s Chlorellou - mimochodom velmi pozitivnymi - na tie perly :D. Pista, jacmen od GW som neskusila, Chlorella sa mi zdala lepsia.

Andrej

Lilliana,
na SK klavesnici je zavinac pravy ALT+V. Na EN klavesnici je to Shift+2 :) Keby bol problem supni info cez Kontakt www.zdravie.sk
Ako Pista spominal... ked si zaregistrujes svoje meno uz nikto iny pod nim neprispeje, len ty...vrele doporucujem... a od dnes aj dalsie vyhody pre registrovanych :)

lilliana

Vraj je to zdrave. Hodíš si pár zrniek do úst a žuješ a žuješ. Také mladé zelené zrnka ako deti sme to žuvali bolo to celkom chutné.

lilliana

Ale v hlave majme Hawai.To aby sme sa neprepracovali:)
Inak nad tou registráciou rozmýšľam len nemôžem nájsť zavináč:)))

lilliana

Pišta :)Ahoj kašli už na porady a obchodné stretnutia a relaxuj.
Inak v zátoke perál kotví loď s menom
Lilliana. Od dnes sa tie perly hľadajú lepšie a rýchlejšie:)

Alternativa

Presne z GW ju mam dokonale preverenu, su vyborni. Mala som ju odporucanu od ludi, ktori sa holistickej vyzive venuju vela rokov, pracuju s alternativami - no to znie blbo, ze ja v mnoznom cisle. Urcite sa obzriem v BA. Je to dokaz, ze vsetko je tak, ako ma byt. Uz asi 2 tyzdne hovorim, ze si ju musim niekde zohnat a sup ho- je tu info od Teba v teme.

lilliana

Vidím že máš pekný prehľad o mesiaci
Už Hippokrates poukázal na to, že sa nemá dotýkať železom časti tela ovládanéj znamením, cez ktoré prechádza mesiac. Podľa neho to znamenalo, že chirurg nemá operovať nožom tú časť pacientovho tela, ktorú ovláda znamenie, cez ktoré práve prechádza mesiac. Mesiac vplýva na znamenie dva a pol dňa. Napr:Keď mesiac prechádza cez znamenie škorpiona vládcu rozmnožovacich orgánov nie je operácia týchto orgánov vhodná. Dnes už aj vedci uznávajú, že mesiac pôsobí na morský príliv a odliv,otváranie mušlí...
Berme to ale s rezervou lebo hviezdy označujú náchylnosť a nie následok

pišta

Lillianka, zaregistruj sa!
Falzifikátori "tvojich" príspevkov to budú mať sťažené ako nie úplne zablokované :)

Alternativa

Pista, citajuc o tych skrysach zo zimy zivajucich prazdnotou ma prve napadlo, ze si tak velmi schudol :D. Veru, kadeco po zime treba doplnit, len tukove vankusiky nie. Chloerellu dobre poznam, jedla som ju asi 6 mesiacov, kym som mala moznost dodavky z Ciech. Nejako samovolne som ten kontakt stratila. Pista, mozes mi povedat, od akej firmy ju mas a ci je aj v SR? Dakujem. S tym Hawaiiiiiom si veeeelmi mily.