Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem
Odkyslenie organizmu
...a trasem sa ako osika , lebo som bola cvicit pilates, boze to je normalne makacka a ked som to videla, tak som tvrdila ze na to som este malo stara :)
cakam ze mi uschnu nalakovane nechty :), a pila som sodu bikarbon lebo ma pali zaha , tak cakam kedy to zaberie, jednoducho som kyselina :(, dovolila som si na veceru zjest lokse, a to ani neboli mastene , ale dala som na ne olivovy olej :),
Pista :)inak dakujem za informaciu, ja som si aj myslela ze je to niaka riasa, ale predstavovala som si to ako nieco cierne skarede ;)
Som totálne ˇˇodkyslená´´inak v pohode.
Igris zas mi až tak nefandi, aby som nezaspala na vavrínoch.Ako máš? Lovkyňa perál?)
Pista :), a co tak sqash ?
lilianka je fesanda :), zvladla to :)
Prajem pekný večer. Uff ešte si utieram poty z čela zo zakladania e-mailu a registrácie:)))
Ahoj, Igris.
Tá chlorella je sladkovodná riasa, dodáva sa v tabletkách. Je výborná na črevnu mikroflóru, čo je vec úplne NAJ...
Inak, píšem už len tak popamäti. Hral som večer 1,5 hod. ping-pong v ostrom tempe. Ešte že mám ten BMI index, ina neviem-neviem :)
ahojte :), co je to prosim vas ta Chloerella Pyrenoidosa ?, no neviem neviem ale urcite to na vas posobi tak "vzletne" :), este len pri zmienke o tom :)Dakujem
inak Alternativa, mne vcera by tu kreditku ta ladnicka zobrala :(, tak som radsej isla spat :)
A trosku aj o chlorelle :D, ineho smajlika neviem urobit, hi, hi. Dobru noc vsetkym