Odkyslenie organizmu

Príspevok v téme: Odkyslenie organizmu
igris

Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem

lilliana

Pekný večer prajem:)

Okrem odkyslenia delíme ovocie na:

Ovocie, ktoré pomáha tráviť bielkoviny:
mandarínky, nektarinky,papáje,čučoriedky jablká,grepy,kivi,pomaranče maliny,jahody,broskyne, hrušky, ananásy, citrony,

ovocie, ktoré pomáha tráviť škroby:hrozienka, ďatle,banány, suš. figy, mango, sladké hrušky a slivky.

Čo sa týka mineráliek,
mne osobne vyhovue Mitická cítim sa po nej svieža:) . Asi vďaka tomu horčíku.

Nie že som len zelená ako tá chlorella
ale vdaka odkyslovaniu aj zdravá...)))

Alternativa

S Fatrou na pravidelne pitie by som bola opatrna. Pri sem-tam pouziti je OK. Obsahuje veeeelmi vela sodika, co sa neodporuca napr. pre starsich k voli zatazi cievneho systemu, srdca, pri vysokom tlaku. Pri dobrom vypoteni vsak aj sodik treba sem-tam doplnit. Rovnako je na tom Budis. Obe su z okolia Martina a napriek tomu, ze je to moje rodisko, tieto mineralky od stredneho veku je lepsie nahradit tymi, co maju viac horcika a vapnika /Korytnica, Miticka,.../, tie ale nestiahnu zahu. Dufam, ze to nebude nas Andrej povazovat za reklamu na mineralky :D.
Zahu moze stiahnut par zrniecok mandli, ale nie 200g balik :D.

Alternativa

Vcera ste sa dobre neskoro pospajali :D. Ja som zbierala toxiny do tmy. Ale to asi kazdy, aj bez labaku. Novy zeleny usmievacik je mily, zlty hladka nase "babske" ego bez rozdielu veku /okrem super rad/ a Igriska stuchla do rias :D, takze : morske susene riasy su skarede cierne /aspon moje/, ale velmi bohate na kadeco potrebne. Ja ich potajme pridavam do vary par minut pred dovarenim. Ale nie vela, lebo maju typicku chut, su negustiozne a to moja family nemusi. Daju sa zjest, u nas ich papa ale len nas psik. Chlorella je pre nase pasmo podla precitaneho blizsia a lepsia. A nic Ti neplava, len tu davku chlorophylu mozes vidiet este raz :D. Ma sa ale jest dlhodobo, ucinok sa vyraznejsie prejavi do 1/2 roka. V zaciatku jedenia sa moze zhorsit stav napr. pokozka, kamoska par dni "vonala" po cesnaku, tazko vysvetlit preco. Idem pohladat jej zdroj. Takze, aj Chlorella sa zelenie ako Lillianka :D

igris

no teda :), ty nespis ?, vies ako by sa ti cvicitelka tesila :), ale je to v Blave , ja som nahovarala manzela len by nemal kto deti strazit