Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem
Odkyslenie organizmu
ahojte :), pomalicky sa vzdavam svojich oblubenych nezdravych potravin, obcas sa k nim sporadicky vratim :), ale chlebik bude jeden z poslednych. Pista mas prevdu vsetkeho vela skodi :), neboj ja znesiem vela. Len som akasi nervozna , lebo zajtra idem k neurologicke a bojim sa ako to dopadne.
Lillianka, teším sa, teším, že napíšem do novej témy, len sa neviem skoncet-ruvať. :)
11-12 h. mordujem denne PC a on zase mňa, ale inak sa máme radi.:) Finišujem s nejakou prácou, dodávateľ v sklze, Pišta potom na www v sklze, ale ostaní pracujú na zdraví ako včeličky :))
Ahojte. :)
Včera som zostal bez šťavy, ale nie mrkvovej, tú mávam do zásoby, ale elektrickej.
Igriska, ten chlebík s orieškami neviem rýchlo nájsť. pokiaľ ide o oriešky, kde je veľa bielkovín, tak potom s obilovinami optrneješiem, i keď sa svet nezrúti. S chlebíkom sa viacej hodia slnečnicové, tekvicové a pod., kde je relatívna prevaha tukov oproti bielkovinám.
Ak máš pocit, že ti niečo niekedy "nedoprajem", tak sa mýliš ale aj máš kúsok pravdu. Ideme (viacerí) "za Walkerom", tak mi to prepáč :))
ahoj alternativa :), take "cuclaky" vobec nepoznam, kam na to chodis ? lekaren, bio/potraviny ? Ak niake poznas porozpravaj nam :)
Po weekende opat pri PC. No, zistila som, ze zavislacka na Nete este nie som :D, aj to si treba sem-tam otestovat. Igriska, naozaj chlorellou ide cistenie aj cez pokozku. My sme len nechapali ten cesnakovy pach, ale nezostal kamoske navzdy, hi, hi. A co poviete na pravidelne alebo aspon sem-tam zutie tabliet PAPAYE? Obsahuje enzymy na travenie skrobu /pepsin, prolaza-travenie bielkovin, v kombinacii s amylazou-stiepi skrob, papain-zmakcuje maso este pred jeho "prichodom" do zaludka/. Upraavuju vraj aciditu, ucinok pri zahe. Niekto z Vas ich zuje pravidelne? A s akym vysledkom, pocitom? Pekny dnik vsetkym
Prajem dobrú noc.
Dobrú noc, každý nech dobre spí, nech sa nám snívajú krásne sny....
Igriska, zajtra má čaká trochu náročnejší dník, ale aj napriek tomu si dám toto, ako cieľ dňa:):hrušky a bez kávy. Už aj to mi dobre padne, keď ma takto podporuješ:). Inak tá kniha od Tepperweina, môže byť dobrá Trochu som siju prelistovala dnes na nákupoch.Lenže momentálne mi prišli knihy z dvoch vydavateľstiev a je ich hojno, tak musím s ňou počkať. Prajem pekný večer:)
ale ja som vymyslela orechovnik :)
Igris, to bol makovník :)
ale potom ten orechovnik "ala Pista" bol OK ?