Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem
Odkyslenie organizmu
Ahojte :)
Igriska, chlorella na začiatku 2ks 3x denne. Po týždni o 1 viac, teoreticky až do 30 denne. Zistiť svoju oprimálnu dávku - znamená netrpieť pri užívaní veľkým nadýmaním, ale trošku môže, lebo pracujú pozitívne baktérie.
Prišiel som na takú fintu, neviem, ako bude účinkovať na teba. Chlorellu žujem, pomaličky, a také zelené nechám si nechám aj ďasná. Zapijem to až po 15-20 minút. Neporvnateľne sa lepšie vtrebáva ak to prehltnúť len tak s vodou.
Inak ,otvorila si výbornú tému - odkyslenie. Pre iných ale aj pre svoj chrbátik : )))
citala som si letaciky na webe o tej vasej Chlorelle pyrenoidosa, vsak to je na vsetko :), len ako je to s davkovanim ?
V knizke o detoxikacii pisu ze sa mozu dostavit neziaduce ucinky a vsetko to zavisi od davkovania, ktore je urcite individualne. Ake s tym mate prosim skusenosti ? Dakujem
Ahojte :), som preklepana od hora az dole :), myslite ze si doktorka uvedomuje ze to boli ? :(, ale reflexy mam OK, tak sa velmi tesim :), dost som sa bala, lebo mi obcas vypadavali veci z ruk a chrbat stale boli.... Klasika doniesla som si pytlik liekov a ked som citala vedlajsie ucinky :(. Asi pritvrdim z ocistou, len keby mal kto tu zeleninu a ovocie vlacit po tych schodoch./nemame vytah a v aute kym pride silny chlap tak sa uvari :)/ a to by uz nebolo ono.
Lillianka, k tym antibiotikam si prisupni B-komplex alebo lactobacillus na stabilizovanie crevnej flory. A preco tie hrusky? Nejako mi to uniklo. Mne sa zda, ze maju privela cukru. Ked budem mat chvilu cas, prelistujem si temu. To je moja smola, ze nemam zvladnute navraty v temach. Skusim cez novy vyhladavac.
Igriska, ako dopadlo vysetrenie? Mozno budeme vediet nieco poradit, ak treba :D.
Igriska ahoj:)
jasné mrkvovú šťavu si dám a mám aj nezjedené hrušky:))))
našla som ešte 1 grep, dúfam, že to bude O.K. K antibiotikám používam aj vit.C a to v prvý deň 500mg naraz t. j.5 x 100 mg tbl. potom
denne znížujem dávku o 100 mg. postupne a do využívania antbiotík 100mg tbl. denne Mám to overené na sebe:)
velmi lubim ovsene vločky také ochutené s orieškami,sušenymi jahodami malinami ,možem ich aj predvečerom,nepriberie.Poradte mi vy moji odborníčkovia,prosím
iba som nakukla :), lillianka a mrkvickovu stavu :)
Ešte tebe Igris . Neboj. Sme s tebou.
Nech sa ti dnes splní to, čo si najviac želáš...
Ahoj Pišta:)
Ja som tiež v obrovskom sklze. Včera som mala na perno.Napriek tomu že som Igriske sľúbila, že budem celý deň na hruškách, zvrtlo sa to tak, že som bola na prac. ceste a tam sa veru hrušky nepapajú musela som sa prispôsobiť:) veď ty to poznáš najlepšie. Večer, keď som prišla domov som dostala horúčku. Nakoľko aj v práci ochorela kolegyňa musím letieť tam a to som si myslela, že sa dnes vykurirujem. Dúfam, že sa to ešte nejako skomplikuje, nech som v tom keli poriadne. Takže som na tbl. a dúfam že budem vidieť aspoň na monitor. Už musím íst.Lilliana
Igriska, dopadne to dobre. Veď máš za sebou svojich doma ale tak kus(isko) aj nás na webe :)))
Dobrú noc :)