Odkyslenie organizmu

Príspevok v téme: Odkyslenie organizmu
igris

Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem

igris

lilliana, hladala som kde kade a nasla som len toto : stava z mladej psenice pomahaju obnovit pecienku, ma schopnost zbavovat niektore organy a sval.tkaniva skodlivych usadenin, pmaha proti unave.... ale ty si pisala o odvare, mne sa ta stava pozdava viac, lebo je to "ziva" potrvavina. Vraj ked sa nam podari "prepracovat" cez prvy den zivej stravy, tak nastane takmer uplna nepritomnost hladu . Mne sa to akosi nedari :), ale do leta sa k tomu chcem prepracovat :)

igris

Dik Alternativa za to davkovanie, este som nemala cas si to kupit, potom sa ozvem, dufam ze nebudem smrdet cesnakom :)

ajja

Ja skor nechapem, naco tie zeleninove alebo ovocne stavy. odvar z ryze sa pouziva pri hnackach. ma fakt schopnost stahovat vodu. Ale neviem, ci nie len v hrubom creve.

Alternativa

Skoda, ze vcera som Vam nemohla pripomenut, ze dnes-zajtra je den novu. Ale nikdy nie je neskoro :D. V tychto hodinach je nase telo najlepsie pripravene na detoxikaciu, vraj je prave v tomto case vhodny postny den s tekutinami. Tiez vhodne hodiny na novy zaciatok mnohych cinnosti, na start zbavovania sa zlych navykov.
Chlorella sa aj mne podla pokynov zdala prilis silne davkovanie na zaciatok. Isla som na to po 1ks 3x denne, potom som brala 2ks 3x denne. Davku som viac nezvysila, ucinok som citila.

lilliana

Prečítala som si v jednej knihe, že na odvodnenie organizmu z dôvodu zníženia krvného tlaku a odtučňovania je vraj dobré zmiešať pšeničný alebo ryžový odvar so zeleninovými šťavami - rajčiakovou alebo uhorkovou, alebo alebo aj s ovocnými šťavami - grepovou, jahodovou, broskyňovou, ananásovou.

Ale akú úlohu v tom zohráva ryžový odvar alebo pšeničný???
Akurát to môže pekne nadýmať:)

lilliana

Ahoj Alternatíva:)
Fajn doplnky si mi poradila.
Skôr sa pozviecham ako keby som ostala len pri antibiotikách
Odšťavuješ?

lilliana

Ahoj Pišta:)
Tak to by ma nenapadlo že obilovinové jedlá takto spôsobujú nadýmanie.

Z vlastnej skúsenosti viem, že na rýchlejšie ustúpenie teploty a príznakmi s tým spojenými je najlepšie dať si paralen a dobre dobre vypotiť. Hneď je človeku ľahšie. Takže idem na to:)
Tá pracovná plocha s morom je super. Keď sa tam zahľadíš uvidíš, čo je vedľa palmy:)

igris

Dik Pista, tusim to vyskusam ;), len dufam ze to bude aspon trochu jedle, ked je to uz take zelene :), hmmm princezne to maju tazke ;)