Odkyslenie organizmu

Príspevok v téme: Odkyslenie organizmu
igris

Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem

igris

Alternativa :), dufam ze si si dobre oddychla, zacvicila .... Ta knizka "dostala" aj mojho muza :).Neviem co chodis cvicit do fitka, ale idem ta nahovarat na pilates. Je to super, zalezi vsak na cvicitelke. Tam tiez ocistujeme organizmus, spravne dychame a precvicujeme take casti tela, ktore bezne nepouzivas. Aj som parkrat pozerala ci niektora nie si ty :)))

Alternativa

Konecne som si prestudovala knihu, ktoru Igris cituje pri zalozeni tejto temy. Naozaj ju odporucam vsetkym, ktori chcu ziskat nejake informacie, ako podporit svoje zdravie. Dakujem Igris, bez Tvojej citacie by som si asi tuto knihu nekupila, hoci autora poznam /ale z inej oblasti/. Do nedavna toto nebola moja "parketa", ale uz zacinam, zacinam, pomalicky, pomaly. A telo reaguje pozitivne.

igris

mozem iba suhlasit s apple, vylucenie mlieka aj syrov, tvarohu :), aj mne dost pomohlo, ked "motyka"vystreli zalozim temu o skodlivosti mlieka, mne to tiez velmi sokovalo

igris

sorry Alternativa, dufam ze vecer aj ja nieco popisem , ale akosi nestiham, trapne co ? na materskej a nestiha , ale tento tyzden to taham s deckami sama

apple

Ahoj Alternatíva, to s tou astmou... aj ja som astmatik a mávala som pár záchvatov za týžďeň, no potom som prestala s mliekom a mliečnymi výrobkami a prestalo to. Niekomu vraj pomáha vylúčenie výrobkov z obilnín. No keďže obidva návrhy znejú striktne a morbídne, neviem, či v tvojom prípade pripadajú v úvahu. Tak veeeľa šťastia.

Alternativa

Dik Vrr. Pls, pohrab sa v knihach a skus mi pomoct. Ja ziadne knihy o makrobiotike a zdravom stravovani nemam. Toto som brala vzdy nejako zivelne s tym, ze cit a sedliacky rozum mi vystacia. Ale nevystacia, ak je uz zdravotny problem. Jasne, ze to nemusi byt okamzite :D. Mame v rodine taketo 2 vyrazne zdravotne problemy: zacinajuca koxartroza /ochorenie bedroveho klbu/ a alergicka astma. Dakujem, aj ostatnym, ktori prispeju radou.