Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem
Odkyslenie organizmu
Malá oprava ..."...článkov prstov, ktoré sú najbližšie ku dlani..."
.
Asti, mňa odradzuje chodiť za lekármi. :))
Pripájam k Alternatíve jednoduchý test karotenoidov vo vašom tele.
Vyšpanujte ruky – prsty riadne otvorené s troškou napätia v ruke.
Na vankúšikoch najmä posledných článkov prstov, na dlani (tam, kde naši predkovia mávali mozole), pri palci aj malíčkovej hrane sa pokúste nájsť také „fliačky“ zlto-oranžovej farby.
Ak ich máte –super. Vo vašom tele kolujú vo vyššie koncentrácii karoteniody. Sú to silné anitoxidanty, pripravené vo vašich bunkách okamžite eliminovať voľné radikály.
Ak nemáta, najpr si pomyslite, že sa nič nedej, lebo to nemá „baj očko“ 97-98% populácie.
Ale potom začnite piť mrkvovú šťavu, broskyňovú tiež, aj z červenej repy (to je všetko súčasne na odkyslenie organizmu, len tie šťavy, ako sa píše na tomto webe sa treba naučiť správne piť).
Potom pridajte paradajky, marhule, žlté prapriky, kmrkvu – všetko samozrejme surové... no a o 3 mesiace by to malo byť inak.
Skúsite? : )
hm, a toto je jedina kniha s takouto tematikou? resp.toto je taka kniha ktoru pochopi aj laik, zaciatocnik? nieze tam budu take veci, pre zaciatocnikov tazko realizovatelne, lebo to ma odradi xi :o))
Asti, aj ja sa zacinam pohybovat vdaka tomuto foru /hlavne Igriske a Pistovi/ na novom terene. Nikdy nie je neskoro. Je to fakt zaujimave. Som typ, ktory ma rad veci podlozene. Chemia v nasom tele funguje a v tej knihe je podana naozaj prijatelnou formou pre kazdeho.
PREJAV PREKYSLENIA na ruke: pozrite sa na otvorenu pravu ruku. Na vnutornej hrane od malicka po zapastie cca v strede - medzi dvoma dominantnymi ciarami/ su prejavom prekyslenia organizmu kratke ryhy. /info z knihy Zdravie mate vo svojich rukach/.
Vrr, ak mi chlapci administrátorskí pomôžu znovu otvoriť jednu zamknutú tému, tvoje "zamotanie" sa stane natrvalo minulosťou :)
(igriska, inšpirovala si ma ku tomu kroku kus aj ty : ))
saskia dakujem za radu, uz som zacala jest sladkovodnu riasu chlorellu :)
asti, dostat to bezne v knihkupectvach ale da sa to objednat aj na webe
..kym som to napisala, alternativa si ma predbehla a... diky za info o knihe, kolko stoji..tento tyzden som tu mala na navsteve stryka z kanady a on mi tieto veci spominal, zaujalo ma to...
chcem sa informovat, ta knizka spomenuta v uvode je bezne dostupna v knihkupectvach?a cca kolko stoji? mam pocit ze by som ju mala mat aj ked pred par dnami som o tychto veciach ani nepocula...dakujem za odpoved :o))
Ahoj, Vrr
Podla jednej "filozofie" je ucinne jest doobeda len ovocie. Cize stava v tom case je urcite OK. Pi stavu pomaly po duskoch, pekne zasyti. Urcite si daj pocas doobedia aj nejake cele ovocie - hlavne k voli vlaknine, napr. s corn-flackmi. Ak mozes, zozen si tu knihu, co Igris uvadza. /Pre info stala 230,-/. Prave mam na tanieri umyte jahody, posielam Ti polovicu. Chytaaaj.