Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem
Odkyslenie organizmu
vrrr :))), uffff este ze nemam 50 :), v tvojom veku som tiez vsetky baby nad 30 vyhlasovala za stare, aj ja som tvrdila ze na pilates som este mlada, a ked budem mat tych ... tak to zacnem cvicit :), ale chodi tam aj vela mladych a "traseme" sa spolu :)))
jasne ze som to myslela zo srandy.
vadi ak ten grep citron vypijem az pocas doobedia? ze okolo desiatej jedenastej nie hned rano? vovtedy noc nejem samozrejme
Tie babky mladsie ako ja cvicili fit-ball :o) Moja mala Vrr, trochu si to "pohnojila", ale to zvladneme, no nie? A kto sa nafuci, bude ako ten fit-ball.
Pilates je ine cvicenie. Ale uz idem fakt spat, ved co nevidiet musime si kliknut Start do noveho dna. Pekne snicky Vrr a hura rano s grepovou a citronovou stavou, pa.
sakra s toho s nevymotam:)
slovo babiek myslim energickych zien stredneho veku samozrejme s duchom mladym:)
pilates je banda 50 rocnych babiek na nafukovacej lopte?:) teda take nieco sa konalo vo vedlajsej telocvicni ked osm chodila na break dance to bola ale sranda pozorovat lol
Ahoj Igriska, v tom fitku som to urcite ja nebola :o), lebo my cvicime na fakulte, aj Pilatesa. Absolvovala som 3-mesacny kurz Pilatesa vo fitku v Dev.N.Vsi. Velmi sa mi to cvicenie paci a vyborne posobi, aj pri zdrav. problemoch - u mna chrbtica. Ale mozno by sme taky nejaky zdravy scuk mohli raz aj s Pilatesom naplanovat :o).
igris:) lol
Moje skúsenosti s konkrétnymi produktmi. Výborné nájdeš na -odkaz odstránený- stránka s produktmi liečebnej výživy. Vynikajúci je Betavital - silne zásaditý a organizmus očisťujúci, Klíčkový olej, lkvb6 proti prekysleniu s kelpom-morská riasa a Balancer s chlorelou-sladkovodná riasa a resveratrolom. Vynikajúce, vrelo odporúčam.
no co vrr :), k tomu pivu by sa celkom dobre citala ta knizka :)