Odkyslenie organizmu

Príspevok v téme: Odkyslenie organizmu
igris

Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem

pišta

Ahojte zasa pri odkysleni : )
.
Toto som čítal pred pár dňami v jednom časopise:
"...ak máte problém, s upchatým potrubím v kychyni, nalejte asi tak 1l kolového nápoja, potrubie sa prečistí..."
No, apoň vieme, na čom sme.
.
Inak pravidlené pitie takýchto nápojov je zaručene fungujúci spôsob, ako si vybudobvať ph < 7. :(

Alternativa

Pista, odporucany link som si klikla a otvorenu temu urcite prejdem, len kedy...Pri citani som sa pousmiala, ze ja sa lisim od pana Walkera a jeho nazoroch na vek asi len v tom, ze ja narodeniny oslavujem :o)). Ale nie vzdy je to tak, niekedy si pripadam na 100 rokov, ale ved to vsetci pozname...

pišta

Ahojte :) Niekde sa tu písalo o veku. Viem, bolo to ponímané tak trochu ľahšie, ale aj tak, pozrite pre zaujímavosť:
www.zdravie.sk

Alternativa

Ahojte, aj mne sa zda, ze tie skvrnky mam, alebo ich tam chcem veeelmi vidiet :o). Aj to je dokaz, co dokaze nase podvedomie - v dobrom ale zial aj v zlom. A ako vyzera Vasa dlan - test prekyslenia?
Vrr, pri jahodach nemusis mat obavu z predavkovania :o). Pozri si v teme o ovocnych a zel. stavach, ake su jahody vyborne a co je hlavne su bez efektu pribratia. Odporucaju sa prave pri redukcii. Trochu smotany sa da k voli tlmeniu alergie, tie piskotky by nemuseli byt. Posielam Ti dalsie na zajtra doobeda. pa

asti

igris, tak ja si ju kupim...mozno to tento tyzden nestihnem, ale buduci urcite..a potom si necham od Teba poradit atd..pekny dnik prajem

igris

asti :), aj ja som takto zacinala, vela zdravotnych problemov...., este sa nevyriesili ale aspon mam pocit ze s tym mozem nieco urobit a nielen sa prizerat ako pribuda mnozstvo liekov , ktore dennodenne pojedam. Tu knizku v pohode pochopis je to skoro ako detektivka :), ja som to zhltla za jeden vecer a este stale sa k tomu sporadicky vraciam

igris

hmmm Pista :), neviem, neviem mam pocit ze take nieco na rukach mam, ze by chlorella zacala zaberat ?, ale PH cko este stale neni OK :(

vrr

jej dakujem za jahodky alti, aj my mame zopar doma nie som si ista kolko ich mozem spokojne skonzumovat aby to nebolo vela ale hadam je to jedno..i ked piskotky a smotana k tomu hmmmm:)

asti

pista,hmm..v poslednej dobe sa na mna nakopilo vela zdravotnych problemov..neviem ci mi toto pomoze ale za pokus to stoji..trpim hyperhydrozou, teraz mi zistili zvysenu hladinu cukru v krvi..a vyzera to aj na alergiu na slnko..ale budem zdrava :o)