po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
no aj najdlhsie trva, kym ti nieco na tie zuby aj zaberie podla mna. nie ako pri inych bolestiach, kedy ti vie zabrat tabletka velakrat fakt ze do par minut.
zuby bolia jednoznacne uplne najhorsie zo vsetkeho. radsej tri porody ako bolest zubov. v tomto sa zhodneme asi viacere :D
Tak verim, ze uz bolesti nemas. Ako si to vyriesila? Mne tiez inak maloco zaberie na zuby, to uz radsej trpim a nedam si nic, lebo vacsinou to, co mam doma, tak nema ziadny ucinok.
Mna dost zub pobolieva momentalne. K zubarovi sa vsak uz tento tyzden istotne nedostanem. Zabera dobre na takyto typ bolesti? Mate skusenost?
majusaa a pouzivas ho konkretne na co? len na teplotu, ci?
No ja osobne proti sirupom vobec nic nemam :D Kazdemu podla gusta, co mu ide lepsie dole krkom si myslim :D
no ved ano, niektore len sirupy zvladnu aj ked su uz vacsie :) pretoze su na ne navyknute. ale zase to nie je nic zle, nakolko ta ucinnost sa vobec nemeni.
Ono hlavne ak nie su nejak velke, tak si myslim, ze ani starsie dieta nema problem tabletku prehltnut, keby uz nic ine po ruke doma nebolo :-) Moja dcerka bude mat 9 a nema problem s nicim. Takze to asi aj zavisi vseobecne od dietata si myslim. Kazde je ine.
po tabletkach som sa pozerala aj ja, nemala som ich este, ale pre mna ako dospelu je to samozrejme lepsi variant.