za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat

bia554

isto sa na to opytaj, podla mna to je dobre, lebo hned uvidi ci ti budu rast rovno a kvazi sa ti oplati trpiet alebo je najlepsie ich vybrat lebo aj tak by ti len dorobili paseku v ustach :)

madgala

aha to som nevedela, ze sa kvoli tomu na rontgen posiela. skusim sa na to spytat mojej zubarky ci to je potrebne. a dakujem aj za tie lieky poradene, zajtra si ich kupim a vyskusam, dúfam, ze zaberu nech sa mozem konecne poriadne vyspat

99domima

Tak mne napríklad aj na zuby zabral kedysi brufen 400, mňa ale bolel vtedy zub strašne, som ho mala pokazený a zubárka mi nevedela dať skorší termín ako dva dni lebo mala toho veľa. Na pohotovosť som nechcela ísť lebo jednak sa tam veľa platí a jednak ma všetci strašili, že tam sa ti s tým proste nebabrú, bolí ťa zub tak proste ide von, že sa ho tam vôbec nesnažia zachrániť ako by to urobili u mojej zubárky. Ona mi ho najprv opraví a keď ma to ani o pár dní neprestane bolieť tak až potom trhá, to je posledná možnosť. Tak vtedy som proste musela vydržať dva dni s tým boľavým zubom a vďaka nemu som sa mohla aspoň normálne vyspať a niečo zjesť

bia554

mne ked zacali rast zuby mudrosti a stazovala som sa na to zubarke, ze ma to dost boli tak ma normalne poslala na rontgen zubov aby videla ako mi budu rast, ci treba nieco s nimi robit

bia554

jaj takto si to ty myslela. ale aj tak, rastu ti rovno? tak ako maju? aby ti nepoposuvali zuby alebo ti nezacali rast niekde kde nepatria a potom ti nezavadzali ked budes zut

madgala

to ano, ved ked ma boli nejaky pokazeny zub to idem, aj ked nerada lebo viem co ma caka. ale teraz ma trapia zuby co rastu, dva zuby mudrosti dolu mi rastu a uz druhy tyzden ma to tak boli. neviem sa na nic kvoli tomu sustredit vobec

lizatko0

Pri zuboch si myslim,. ze tabletka skor sluzi len na to, aby si proste vydrzala pokial sa dostanes k zubarovi. Zuby to je raz zradne

bia554

to je pravda, ak sa potom dostanes do bodu kedy ti uz nepomoze nikto iny ako zubarka tak to ries teraz a necakaj kym to nebude zbytocne este horsie ;)

leuscha

na zuby bude najlepšie zájsť čo najskôr k zubárovi, lebo ako tabletka, to je len chvíľkové oddialenie problému a nič viac, nie je to riešenie