po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
tak treba si najst nieco co ti zaberie. mozno by bolo dobre sa spytat aj lekarky ci ti nevie nieco poradit alebo predpisat aby si mala take tabletky doma. predsa len nikdy nevies kedy to na teba pride
Ja som už tiež veľa liekov prestriedala lebo mi po čase niektoré neprestali zaberať na bolesti napríklad
ked jej nezabera nic tak asi jej nezabera nic nie? ved to napisala. mozno potom potrebujes nejake silnejsie lieky ako su normalne bezne v lekarni dostupne. skus sa na to doktorky spytat
lalinka12 :
A čo ti zaberá ?
mne takéto tabletky vôbec nezaberajú a neviem čo s tým mám robiť :(
Daj si veď ten brufen čo tu baby písali, ten vyzerá, že zaberá lebo je tam iná tá učinná látka, tiež mi už pár krát zabral keď som bola taká riadne zúfalá. A to máš potom aj bolesť takže ho využiješ aj keď nebývaš často chorá alebo tak
Len to je tazko, kazdemu zabera nieco ine vies :/
Ahojte niečo je momentálne teraz u nás v práci vo vzduchu a polovica ľudí zostala strašne chorá, mňa to tiež úplne položilo. Takéto horúčky a bolesti kĺbov som nemala snáď od detstva. Viete poradiť čo z tých bežných liekov na chrípku a podobne zaberá najrýchlejšie?
vidis tak som rada, ze ti pomohol :) ja mam akoze s nim dobre skusenosti nie len so zubami ale aj ked mam horucku a podobne. treba si precitat na co vsetko je dobry. a hlavne zabera rychlo
vies co ja som sa s tym uz celkom aj zmierena, proste to uzavreli takto, nasla som si nieco co mi zabera. uz len budem teraz pravidelne sledovana na neurologii a to je asi tak vsetko