po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
ano suhlasim je to lepsie ked to aj lekar potvrdi, vie poradit lieky, ktoru su silnejsie...vacsinou ale vraj na migrenu pomaha alebo teda, je lepsie ked si das tabletku hned ako citis, ze ta zacina boliet hlava...vtedy jej este velka sanca, ze ti zaberie...uz ked sa to potom rozbehne tak je to horsie...
To by bolo teda najlepšie keby si to dáš normálne u lekára diagnostikovať a oni ti môžu potom aj silnejšie lieky proti bolesti predpísať...
tak mavam dost silne bolesti hlavy, ktore pretrvavaju aj viac dni niekedy, vtedy mi vadi svetlo, je mi zle od zaludka a podobne
A bola si u doktora ci je to naozaj migrena? ja mam na predpis lieky ale ja mavam velmi silne migreny sprevadzane zvracanim
Prosim vas co vam najrychlejsie zabera na migreny?
Tu zaleži asi od organizmu, ale podla mojich skusenosti tak cca 30min až hodina
Mne tiez! A nakoniec som bola rada lebo mi hned pomohol
Vieš čo mne naposledy keď som zháňala takto lieky na bolesť tak mi v lekárni odporučili brufen a ten si môžeš kľudne dať aj takto pri chrípke. Mne na tú bolesť zabral veľmi dobre. Je proti horúčke, proti zápalom, bolesti takže pri takejto choroby asi ideálne :)
Aky liek by ste odporucili na chripku? Co vam rychlo zaberie?
vacsinou sa daju na nejake bolesti hlavy, klbov, zubov a taketo bez bolesti...ale aj ked mas napriklad horucku a tak..