po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
Ak už je vypuknutí zápal,keď sa zmení celkovo koncentrácia, nálada, rétorika už dávno má mať nasadenú dvojitú dávku až do hodnoty 1000mg.Zavisi od konkrétnej značky a ich testovania,no ale ak už raz nakúpili na 10 rokov....čo už.
ja mam normalne jedny tabletky, ktore uzivam uz dlho od bolesti a podobne, nemusela som nikdy nejako menit, ze by mi prestali ucinkovat ale je pravda, ze ja mam taketo nejake problem par krat do roka, ze si ich nedavam ako lentilky zakazdym ked ma nieco trochu zaboli
Neviem či som výnimočná, len mi to príde také zvláštne vieš ako. Ale stalo sa mi to len pár krá pri nejakých určitých liekoch, iné mi zaberajú väčšinou v pohode
asi sa to moze stat, preco nie. len pocujem o takom niecom asi prvy krat. asi si nejaka vynimocna alebo co
Mala som už aj takú skúsenosť, že boli lieky napríklad na horúčku a na bolesť, na bolesť mi zaberali v pohode ale keď som mala horúčku tak mi vôbec nepomohli. To môže byť aj taký prípad?
Tie sú fajn, ja my ich máme tuším doma. Akože máme tak viacero liekov lebo každý má doma a viem, že tieto si muž dáva kvôli bolesti hlavy, lebo má odskúšané, že tie mu zaberajú
mne sa to stalo strasne vela krat, ze som brala nejake lieky napriklad na bolest pri menstruacii a proste po case mi prestali zaberat a tak. terza mam uz vyse roka brufen a musim si zaklopat, ze tie chvalabohu zatial zaberaju stale
Treba mať doma lieky ale aj vedieť kedy ich použiť. Aby sa časom nestalo, že keď ich budeš ozaj potrebovať ti nezaberú
Treba si nechať aj poradiť hlavne ak lekár niečo radí :)
To treba prísť na to čo ti zaberie, to nie je len tak. Aké lieky si už skúšala?