po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
Ja som nevedela, že sa to môže takto kombinovať, ja som to nikdy nepotrebovala, no dobre vedieť do budúcna :)
Skoda, ze som to videla az teraz, mohla som si odpustit telefonat doktorke, inak ta mi povedala to iste, ze to mozem kombinovat ale ze mi odporuca zacat brufenom, ze ten ma lepsiu ucinost na horucky :) 4 dni som bojovala s horuckami a kaslom :/
Asi by som nekombinoval. Celkovo nie som zástanca týchto liekov ale chápem keď treba tak treba. Ale určite by som zostal pri jednom
Odstup tam musí byť minimálne 4 hodiny. Trebárs ,ráno si dáš brufen ten má účinu látku ibuprofen a o 4 hodiny keď ti neklesne teplota daš tabletku ktorá je má inú účinnú látku, teda paracetamol.Už chápeš?
A v aký tam musí byť odstup? Nechápem ako si to dávať keď si písala že nie naraz
Dve účinné látky na zrazenie môžeš kombinovať ale musí tam byť odstup ,nemôžeš si dať obe naraz!!!
A to sa môže vôbec kombinovať? Nie som si tým istá či je to dobá voľba, aby si sa náhodou predávkovala a neskončilo to zle
Ahojte, potrebujem vedeit ci mozem kombinovat paralen s brufenom a v akych rozostupoch? Mam covid a horucky ktore mi nejdu zrazit :/
Súhlas, ja som už vyskúšala aj lieky čo su na to určené že s pridaním neviem čoho a aj tak mi nezabrali, brufen je zatiaľ jediný čo ma zbavil bolesti zubov či pri migréne.
Panadol je velmi slaby preto ti nepomohol, vyskusaj radsej ucinnu latku ibumobrufen a ten najdes v brufene ten by ti mal zabrat, ako som pisala nizsie tak ten pouziva aj kolegyna a mna minule zachranil pri bolesti zubov