potrebovala by som radu ako sa da znizit hladina cukru..bud nejakymi produktami alebo beznou stravou. Doktorka uz chce predpisovat inzulin, ale nakoniec bola presvedcena na tabletky. Stav sa zhorsuje :(
Ahojte, ja pomáham ludom chudnúť s Regenorom. Je to detoxikačná kúra vedlajší učinok je chudnutie. Pri tejto kúre sa hladina cukru upraví. Mám prípady že už ta týždeň. Pomáha to pri cukrovke tipu 2. Vynálezca Szabo Szigfrid reflexológ v Madarsku dostal ze tento výrobok geniovú cenu. Mám veľmi dobré skúsenosti. Rada pomôžem. 0905677912
vyskusajte tablety gurmar z lekarne, znizuju hladinu cukru a takisto aj chut na sladke, po douzivani som bola opat na vysetreni a hladinu cukru som mala v norme
Piť GGW liečivú vodu!
Pomáha obnoviť funkciu pankreasu.
Pozor nepiť a nejesť nápoje a stravu s glukozovým a fruktozový cukrom !!! -podporujú cukrovku !!!
Někomu zázračně odešla cukrovka po 2 měsících. Některým lidem se zlepšil cukr dokonce na druhý den. Zatím jde o nejlepší způsob, ke kterému jsem se za 10 let v oboru dostal.
Brzy to i zveřejníme, ale zatím to tu nemůžu napsat.
skús si na ráno dávať šálku extraktu gold z kórejského ženšenu od pravého ženšenu..aspoň mne pomohol cca po dvoch mesiacoch znormalizovať hladinu cukru v krvi
Hladinu cukru trvale a bez chémie znížite peptidami, ktoré pomohli aj mojej mamine. Cíti sa výborne a v jej veku - 74 r.je aktívna a pomerne zdravá. Pacient nesmie brať inzulín. Pokiaľ je "iba" na liekoch, tak sa dá toto ochorenie krásne vyriešiť. Ak chcete, rada vám emailom napíšem viac.