Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako znizit hladinu cukru?

sehria

Hladinu cukru sa da vynikajuco upravit ultrafiltratmi. Po jednej kure pacient pocituje zlepsenie stavu, hladina cukru dost vyrazne klesne. Ucinkuje to u pacientov, ktori beru lieky a este si nepichaju inzulin. Vyskusane na mojej mame, ma 75r.a cukor z 18 upraveny na 6. Samozrejme zopakovala este dalsiu davku po 2 mesiacoch a vtedy sa to takto ustalilo. Cukor mierne vyskoci ak nedodrzi stravny rezim a naje sa coho nema.

Marko70

Dobry den.Nasiel som vas prispevok .Naco chcete znizovat hladinu cukru pokial nemusite mat vobec cukrovku...Nie len cukrovku hocico liecba na vsetko jedna sa o liecbu kmenovymi bunkami..Najlepsia celosvetovo uznavana metoda liecenia vsetko zive kmenove bunky sa postaraju o obnovu hoc coho..v pripade otazok mozte kontaktovat..len seriozne upozornujem ziaden podvod ako rozny liecitelia naokolo

p.kolpor@gmail.com

GOING

Nekonzumovať biele pečivo: rožky, biely chlieb, pizzu, koláče z kysnutého cesta. Tieto potraviny zvyšujú hladinu cukru v krvi, podobne ako po konzumácii cukrov.
Nekombinovať cukry v jednom jedle napr. fruktózu s repným
cukrom alebo s bielym pečivom a pod. .

sehria

Poznám pána, ktorý vám zníži cukor. Nesmiete však brať inzulín. Pomohol produktami mojej mame. Je to veľmi vzdelaný človek. Ak chcete, napíšte mi email.