Ako znizit hladinu cukru?

sehria

Hladinu cukru sa da vynikajuco upravit ultrafiltratmi. Po jednej kure pacient pocituje zlepsenie stavu, hladina cukru dost vyrazne klesne. Ucinkuje to u pacientov, ktori beru lieky a este si nepichaju inzulin. Vyskusane na mojej mame, ma 75r.a cukor z 18 upraveny na 6. Samozrejme zopakovala este dalsiu davku po 2 mesiacoch a vtedy sa to takto ustalilo. Cukor mierne vyskoci ak nedodrzi stravny rezim a naje sa coho nema.

Marko70

Dobry den.Nasiel som vas prispevok .Naco chcete znizovat hladinu cukru pokial nemusite mat vobec cukrovku...Nie len cukrovku hocico liecba na vsetko jedna sa o liecbu kmenovymi bunkami..Najlepsia celosvetovo uznavana metoda liecenia vsetko zive kmenove bunky sa postaraju o obnovu hoc coho..v pripade otazok mozte kontaktovat..len seriozne upozornujem ziaden podvod ako rozny liecitelia naokolo

p.kolpor@gmail.com

GOING

Nekonzumovať biele pečivo: rožky, biely chlieb, pizzu, koláče z kysnutého cesta. Tieto potraviny zvyšujú hladinu cukru v krvi, podobne ako po konzumácii cukrov.
Nekombinovať cukry v jednom jedle napr. fruktózu s repným
cukrom alebo s bielym pečivom a pod. .

sehria

Poznám pána, ktorý vám zníži cukor. Nesmiete však brať inzulín. Pomohol produktami mojej mame. Je to veľmi vzdelaný človek. Ak chcete, napíšte mi email.