Krivé obvinenie

Príspevok v téme: Krivé obvinenie
IVAN444

Máme problemy nejakých paru týždnov s priateľkov a dnes sa mi prestala ozývať ked som snou písal.
Totálne som to pokašľal a prvý krat v živote som spravil to, že asi išla niekam vonku a kto vie či s nejakým chalpom nie je atd... nikdy som to nespravil. Neviem čo mam robiť.

Ostal som sa debila, čo si aj zaslúžim. Vraj jej neverí, čo si myslim o nej atd...

Je mi na nič zo mna, veľmi mi je zle a buši mi srdce... z toho čo som spravil, nie som taký, neviem čo mi preplo, je na mna veľa teraz toho...

AKo to mam odčiniť, teraz som u nej totálne na nule,

melindaaa

dobre si napisal ale slub si, ze to aj vydrzis..len tak zistis o co ide.. nepoznam ta ale je mi luto za teba, ze toto prave zazivas.Tiez som nieco podobne zazivala po vianociach planovali sme spolocneho silvestra a nakoniec som rumazgala na namesti sama ako prst s puncom v ruke...aj ked som mala priatela chvilu ja som to prezivala intenzivne a on tak ako si opisal spravanie tvojej priatelky..pozri niesi prvy ani posledny co ma nervy v kybli.. kazdy si to uz zazil.tu pomoze chladna hlava.... radsej si lahni a oddychni :) drzim palce nech sa to urovna

IVAN444

Možno som mal vypnuť mobil, neviem čo je lepšie riešenie, či to vypnutie alebo to čo som jej poslal. ALe to je aj tak už jedno teraz.... Ak by ma pre toto nechala, tak si ma asi fakt nevážila a nemám čo ľutovať, stávaju sa aj horšie veci a ludia ak miluju tak odpušťaju, samozrejme do istej hranice, ale mam pocit, že toto čo som spravil, hranicu nevidelo ani s dalekohľadom...

melindaaa

neviem kolko mas rokov..ale bud skutocny chlap... ja viem, ze to nieje jednoduche ked ju milujes ale uznaj aj z tvojej strany keby si vedel o nejakej, ze hocikedy kedy si lusknes ju mozes mat a pribehne a ospravelni sa ti aj za to za co nemusi tak si taku ani nevazis.. bral by si to ako samozrejmost.... ale pozri aha uz nieco sa jej nezda tak aj sama sa ti ozvala. vsak ti to uz povedala/ napisala tak ta sms v preklade znamena" co je s tebou preco sa mi neozves ja som stale tu haloooo"

IVAN444

Napísal som jej že to akceptujem, ale nesuhlasím s tým, a že ked mi odpustí, tak budem rad ak sa ozve...

Neodpísala, ale ja už nenapíšem... nevládzem akože...

melindaaa

ak ma byt toto dovod rozchodu tak je chora. ocividne nad tym silno rozmyslala cely den ... nestrielaj sa prosim ta :) ona cakala kym jej zase napises a takto na seba upozornila.. snad si sa jej nezacal zase ospravedlnovat boze...daj mi jej cislo jej zavolam a hned si to rozmysli:D (zartujem) nechaj ju vychladnut naozaj neodpisuj ..... neverim, ze to mysli vazne ak hej nieco za tym je ak nie tak len musela na seba upozornit.. bud jej neodpisuj alebo jej odpis odmerane... ja ti radim len co by som robila ja v takom pripade... ale rob co uznas za vhodne kazdopadne ak jej zacnes vyplakavat nebude si ta vazit a povie si ze si ako psik co za nou poslusne dobehne..... nemyslim si, ze ti radim zle.. viacero ludi ta odradzalo od toho aby si jej nepisal.... ja by som si vypla mobila isla by som spat.ignore.. noje to na tebe ..

IVAN444

Poslala mi správu na orange, že nemôže sa cez to preniesť, že je to vrchol, že to ma stale pred sebou a že bude lepšie ak už nebudeme spolu... zastrelim sa asi

melindaaa

david

veru to je mile podla mna aj ja som to tak mala kedysi :) a potom ti da najavo ze ma len teba ze si len jej :),,,,///

presne preto som to skoncila posledny vztah lebo som nevedela, ci ho vlastne zaujimam jeho odpovede boli- keby som s tebou nechcel byt tak tu niesom tak nechodim za tebou tak ti nevolam atd..to je cele. ze on je taky on sa nebude menit aj jeho byvalej to vadilo bla bla. ziadny kompromis..proste tu svoju citlivost ukazoval len minimalne a iba v sukromi..som mala pocit ked sme boli niekde na verejnosti,ze som pre neho len taka pipka s ktorou sa ukazuje.. a tu sa mi aj potvrdilo, ze vztah zalozeny na krase zomiera...ale uz som sa povzniesla nad to aj ked mi chvilu trvalo///

no ale nejdem tuto zasahovat do inej temy. Len som sa este k tomu tvojmu prispevku chcela vyjadrit :))

david23

melinda: presne tak, lebo flegmatizmus a chlad si partner vždy ľahko zamení s ľahostajnosťou. Napr. odo mňa si frajerka vyžaduje, aby som prejavoval žiarlivosť, tak s ňou často špásujem, že dojdem domov a kukám pod postel a do skrine, že kde ho schováva a ona na to, že to bol ten vysoký brunet, čo práve pred domom nasadal do BMW:-))) a toto nám vo vzťahu udržuje iskru.