Krivé obvinenie

Príspevok v téme: Krivé obvinenie
IVAN444

Máme problemy nejakých paru týždnov s priateľkov a dnes sa mi prestala ozývať ked som snou písal.
Totálne som to pokašľal a prvý krat v živote som spravil to, že asi išla niekam vonku a kto vie či s nejakým chalpom nie je atd... nikdy som to nespravil. Neviem čo mam robiť.

Ostal som sa debila, čo si aj zaslúžim. Vraj jej neverí, čo si myslim o nej atd...

Je mi na nič zo mna, veľmi mi je zle a buši mi srdce... z toho čo som spravil, nie som taký, neviem čo mi preplo, je na mna veľa teraz toho...

AKo to mam odčiniť, teraz som u nej totálne na nule,

orangutann

Je to prejav zaujmu ak niekto ziarli. Inak by neziarlil. A ked ziarli tak mu zas druhy na to dava dovod. Co z toho robis vedu? Ak sa uraza koli tomu, tak nech ide do kelu.

orangutann

IVVAN: Ona si ta nezasluzi. Keby sa ta spytala ako sa mas, kde si bol a ze ma strach ze mas inu, co by si urobil? Urazil by si sa a ona by sa ti 100x ospravedlnila?

IVAN444

Asi si len musím kalich horkosti vypiť až do dna. Co som si navaril to si aj zjem..

Len mi je to ľúto, nikdy som nikomu tak neublížil ako jej. Som dosť citlivá povaha a toto ma bude ešte dlho zožierať..

winki

Ivan, v prvom rade sa prestaň zaoberať do nekonečna susedom a tým, aký je dokonalý. Rieš JU a VAŠE skutočné problémy a nie potencionálneho budúceho partnera tvojej priateľky, aj tak to je len v tvojej hlave.