Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krivé obvinenie

Príspevok v téme: Krivé obvinenie
IVAN444

Máme problemy nejakých paru týždnov s priateľkov a dnes sa mi prestala ozývať ked som snou písal.
Totálne som to pokašľal a prvý krat v živote som spravil to, že asi išla niekam vonku a kto vie či s nejakým chalpom nie je atd... nikdy som to nespravil. Neviem čo mam robiť.

Ostal som sa debila, čo si aj zaslúžim. Vraj jej neverí, čo si myslim o nej atd...

Je mi na nič zo mna, veľmi mi je zle a buši mi srdce... z toho čo som spravil, nie som taký, neviem čo mi preplo, je na mna veľa teraz toho...

AKo to mam odčiniť, teraz som u nej totálne na nule,

Fero M.

Odpisala mi ešte, že vraj dufa, že neubližim aj iným ženám tak a to bol už vrchol pre mna, tak som nič neodpisal.
Nepíšem, nevolám, nepíše, nevolá a nemam ani chuť ist ani na FB, ani azet, a zjavne to isté robi aj ona... nemam slov

IVAN444

Ja ako neviem ci ma chcela vyprovokovat k tomu aby som jej napisal ze je koniec, alebo vidi ze to lutujem a nejde jej to do hlavy ze som sa ospracedlnil a ma vycitky ako sa zachovala neviem. Ale ako citam tie smsky dookola tak mam stale pocit z toho prveho viac a viac...
Necham ju tak a ak si neuvedomi o co prichadza tak nech si najde dalsieho ako byvaleho priatela s ktorym bola 7 rokov a ten ju mal v riti... Kazdemu sa vsetko vrat ako pisete....
Ja chcem a budem stastny a ak ona nechce byt tak je to jej rozhodnutie...

modrá

Never v šťastné konce, možno si to neuvedomí nikdy, (možno sa jej to ale vráti iným spôsobom, proste jej povaha ju dobehne) ale tebe to už vtedy bude jedno.

Poznala som jedného, čo mal takúto hysterku, tá dala do pozoru celú partiu. Každý ju neznášal alebo z nej mal posmech, ale chudák chalan.....a zobral si ju. Postupom času som začala mať z neho dojem, že ho to zvláštnym spôsobom vzrušuje, ako sado-maso, bičík a obojok, ale jemu sa to páčilo aj v bežnom živote :)) kto chce kam...no nie?

3nttt

ale urcite jej ti nic nehadz do ksichtu.rob to co ti tu uz radili.nereaguj a ber to s chladnou hlavou.podla mna to za to vobec nestoji.

ja ked sa pohadam s drahym a on prizna chybu a este sa mi ospravedlni, tak ma to strasne mrzi.neviem si predstavit ze ho mam este nicit vycitkami jak pominuta. jedine keby som mala za usami nieco ja...nie ani vtedy nie. na to si ho az moc vazim.a to je asi ten problem u vas :(

IVAN444

d Asi to bude to svedomie. Ona vie aky som dobrak a co pre nu viem spravit vsetko. Asi si fakt lieci svoje svedomie teraz na mne. Ale nech robi co chce. Ja viem aky som... A skor ci neskor si to uvedomi...

IVAN444

Ked sa tak nad tym zamyslam.tak ja som cisty idiot. Kolko vefi som ja jej uz odpustil, ako mi raz vravela ze ci som na sluzobke a ci som sa nevratil k byvalej.. A podobne a ja som jej to odpustil a ona teraz mi take sceny robi pre jeden skrat...
Neviem uz aj to ma napadlo, ze mozno ma obvinuje pre vladtne vycitky ako sa ku mne sprava za posledne mesiace a kto vie za co vsetko este....

3nttt

:( nebud smutny.najdes lepsiu.a podla toho co pises tak myslim ze to ani nebude taky problem.
tiez sa mi vobec nepaci akym sposobom sa snazi hodit vsetko na teba a s teba spravit uplneho bezcharakterneho hajzla.zeby vycitky svedomia?