Krivé obvinenie

Príspevok v téme: Krivé obvinenie
IVAN444

Máme problemy nejakých paru týždnov s priateľkov a dnes sa mi prestala ozývať ked som snou písal.
Totálne som to pokašľal a prvý krat v živote som spravil to, že asi išla niekam vonku a kto vie či s nejakým chalpom nie je atd... nikdy som to nespravil. Neviem čo mam robiť.

Ostal som sa debila, čo si aj zaslúžim. Vraj jej neverí, čo si myslim o nej atd...

Je mi na nič zo mna, veľmi mi je zle a buši mi srdce... z toho čo som spravil, nie som taký, neviem čo mi preplo, je na mna veľa teraz toho...

AKo to mam odčiniť, teraz som u nej totálne na nule,

IVAN444

Nathália, ani veľmi nové nemám nič..
Ono ja žiarlivý nie som, nie extrémne. To čo som spravil sa mi satlo prvý krát. Mal som blbý den,, kopa starosti, nervozny, a neviem čo mi tak preplo..

IVAN444

NEFINKA - upravil na obraz svoj? Upravil tak, aby neoblo priamo jasné o koho ide ak náhodou a už som vysvetlil, prečo a aký dôvod som na to mal.
Mne išlo o riešenie problému a paradox je, že ak by som to písal pod jedným nickom, tak by mi tu ludia vypisovali, čo zas chcem atd.. SU to diametrálne odlišné témy...

ženy skôr nevedia čo chcú a nie že ma nechcú a v tom je podstatný rozdiel..

melindaaa

nefinka

vporiadku ved ja som to vedela lebo sa sam prezradil nechtiac..ale som to neriesila...pisem, ze nikto nieje dokonaly :)

nathália008

Ivan,nechce sa mi všetko čítať,ale som pochopila že ona je pekná žena a ty si na nu žiarlivý,takže vieš-ak sa ľúbite mal by si jej dôverovať,inak to nebude dobre.A neponižuj sa tolko,ked si sa jej raz ospravedlnil,stačí iba raz-povieš miláčik prepáč mrzí ma to-a dost.ved ona to pochopila,a už na to nemyslí.
vymysli pekný program,zabavte sa,smejte sa-zas ale neprehánaj,a budte spolu.Hlavne ak sa rozpráva s chlapcom,tak nerob žiarlivostné scény,vced aj ty sa bavíš s dievčatmi,či nie?

nefinka

:melinda - rada poradím niekomu, kto potrebuje úprimne pomoc. Človek, čo tu má pod viacerými nickmi veľmi podobné témy a potom sa v nich dokonca sám prizná, že nenapísal veci tak ako v skutočnosti boli, ale troška si ich upravil na obraz svoj, taký človek vo mne nebudí ani štipku dôvery..len zneužíva čas iných ľudí, kt. sa mu snažia poradiť..ďakujem pekne, takto sa chová 29 ročný /či kolko to písal, že má rokov/ chlap ??potom nech sa nečuduje, keď nevie byť úprimný ani pod anonymným nickom na nete, že ho ženy nechcú

melindaaa

ivan

to posledne co si napisal si vystihol predsa.. kazdy clovek robi chyby a prisiel si si tu po radu tak ludia ti radili :) ale urcite pomoze aj ked niekto pritvrdi no nie az do takej miery, ze zacnu odsudzovat cloveka ktoreho poznaju z par komentarov..ale v tychto temach sa to vacsinou vzdy otoci proti dotycnej osobe ktora potrebuje poradit. nic nove urcite si z toho tazku hlavu nerob ved je to anonymne ;)

IVAN444

Poniektori mi fakt pripadate ako dokonale bytosti, spravne zijuce a konajuce, tolerantne a chapave a priam genialne psych. vyrovnane..

IVAN444

Viete co je najvacsia sranda? Ze som tu poradil x ludom a neriesil som veci okolo toho.
PS: V oboch temach sa riesi nieco ine staci si precitat nazov. Mozno sa tieto temy zlievaju.. Ale to je vplyvom diskusie
Za dalsie napisat tu presnu pravdu a vsetko k sebe do poslednej bodky je nerealne. Uz som na to raz pohorel a celkom cudzie osoby tu danu temu zneuzili a draho som za to zaplatil! Ci zvelicujem? Nezvelicujem. Ja som vdacny vsetkym ludom za kazdu radu a nerohim tu zo seba svateho...

Robim chyby, zle chyby a ju neociernujem. To ze som tu chodil a pisal bolo preto aby som ziskal silh a podporu. Mozno mate pravdu, teda nie mozno ale s niektorymi vecami urcite. A ja si to priznam. Nie som uzasny ani nebudem.

Neviem co na to povedat ale kludne sa do mna navazajte. TerZ mi to pride fakt vhod a dufam ze ste z toho spokojny poniektori.
Mozno som ju sklamal viac krat ale toto bolo top co som spravil. Ano som ziarlivy ako normalny muz. Toto som prehnal.. Ak je toto vas rozsudok nad mojou hlavou tak dakujem.

Dakujem vsetkym ktori mi pomohli a poradili a trochu sa mi aj otvorili oci.
Nefinka, nesud ma ak ma nepoznas.. Jedna vec su pismena a domienky a druha vec zivot...
Nebudem th uz nic pisat. Nikomu nevravim aby mi na silu pomahal a riesil. Potreboval som len podporu....