Krivé obvinenie

Príspevok v téme: Krivé obvinenie
IVAN444

Máme problemy nejakých paru týždnov s priateľkov a dnes sa mi prestala ozývať ked som snou písal.
Totálne som to pokašľal a prvý krat v živote som spravil to, že asi išla niekam vonku a kto vie či s nejakým chalpom nie je atd... nikdy som to nespravil. Neviem čo mam robiť.

Ostal som sa debila, čo si aj zaslúžim. Vraj jej neverí, čo si myslim o nej atd...

Je mi na nič zo mna, veľmi mi je zle a buši mi srdce... z toho čo som spravil, nie som taký, neviem čo mi preplo, je na mna veľa teraz toho...

AKo to mam odčiniť, teraz som u nej totálne na nule,

IVAN444

No tak kratim tie sms, a prstáva ma to baviť, napísal som že raz v živote som zakopol a ona na to že ona dva krát teda bývaly a ja...tak ešte jedna sms a idem spať..

melindaaa

no rob ako uznas za vhodne. kazdy clovek by reagoval inak...osobne by som reagovala uplne inak :) ale ty si zase poukazal na to ako ta to stve bla bla...nepriame ospravedlnenie... ja uz by som na dalsiu sms neodpisovala.. rano je mudrejsie vecera

IVAN444

Neviem čo jej napísať, tak aspon nebudem reagovať na všetko čo píše.
Napísal som že chápem že som jej ubližil, že som sklamany a že to bol skrat...

Viac som nepísal už

melindaaa

tak co vlastne chce? najskor sa jej nemas ozvat ci co teraz ju to boli je sklamana ocividne ju to sere ked odpisuje :) ona podla mna ani nieje uz nastvana len si potrebuje dokazat a chcela vediet co je s tebou preco si sa neozval :)... vidi,ze si zmenil spravanie tak chce ta tym opúštanim sa a lutovanim sa zmanipilovat... podla mna ale takyto vztah smeruje do zahuby....... ona potrapila teba potrap aj ty ju. nie surovo bezcitne ale ak ta miluje tak zacne bojovat keby jej to bolo jedno ani ti nepise to je iste

IVAN444

Co jej mam prosim ťa odppísať na tu jej smsku... Ze ona chcela oporu a ja som ju tak podrazil, že ak by toto mala stále, tak by sa zbláznila a že vidí že jej neverím.. a ze sa zase sklamala a že to velmi boli

Aj tak som nečakal že odpíse , písal som jej predtým že to akceptujem a že ak mi odpusti tak nech sa mi ozve... tak odpisala to hore

čo jej odpisať ? :(

melindaaa

teraz sa zacala lutovat a hadzat vinu na teba.. ze jej to nieje trapne... cudujem sa.. akoze teraz ti chce vyhodit na oci aky si zly za takuto chujovinu?

napisala by som, ze si jej to uz vysvetlil a ospravedlnil sa ,ze nevies co este caka.. odmerane..

melindaaa

mimochodom to co si spravil som mala kedysi na dennom poriadku,zialivost, sceny, obmedzovanie, naschvaly.. ja som bola ako v klietke.. nemylsim si ,ze to ci s spravil je to tak strasny cin...

IVAN444

Odpisala, že čakala že budem jej opora a nie naopak, že ak by toto zaživala stale, tak by sa zbláznila a že vidi že jej neverim...