Krivé obvinenie

Príspevok v téme: Krivé obvinenie
IVAN444

Máme problemy nejakých paru týždnov s priateľkov a dnes sa mi prestala ozývať ked som snou písal.
Totálne som to pokašľal a prvý krat v živote som spravil to, že asi išla niekam vonku a kto vie či s nejakým chalpom nie je atd... nikdy som to nespravil. Neviem čo mam robiť.

Ostal som sa debila, čo si aj zaslúžim. Vraj jej neverí, čo si myslim o nej atd...

Je mi na nič zo mna, veľmi mi je zle a buši mi srdce... z toho čo som spravil, nie som taký, neviem čo mi preplo, je na mna veľa teraz toho...

AKo to mam odčiniť, teraz som u nej totálne na nule,

IVAN444

Ona snim dobre vychádza, poznajú sa od mala. Dufam, že sa mu nešla vyplakať akého debila ma doma... Zase asi vymýšľam katastrofické scenáre... Asi sa presťahujeme..

IVAN444

Melindaaa tak asi sa hra, nevola, nepiše, nie je na nete, nič. Ako by sa po nej zľahla zem. Dufam, že po tých správach, ako som ju ranil a že to bol vrchol čo som spravil a že mi to nikdy neodpustí, že stým nesekla celkom... Nechcem prísť do prázdneho bytu..

melindaaa

hmm a hlavne ak sa este stale hra na dotknutu princeznu tak nebez za nou s vyplazenym jazykom a kyticou v ruke. no mna osobne by asi slak trafil. skus sa jej neozvat ci sa ozve ona. ak sa neozve urcite sa nezacni opustat zase.. ale odmerane, ze potrebujes s nou hovorit. ak sa udobrite tak az nasledujuce dni by som jej dala tu kytku alebo nieco pekne ako gesto, ze si ju vazis :) vela stastia

Radical

Nepočúvaj tieto trápne ženské rady :) ... A presne ak sa ide urážať kvôli tomuto tak ju pošli do riti a nie aby si za ňou doliezal ako "poslušný psík" ... Je tebou až moc istá ...

winki

pozri, to že niekto na tvoju priatelku povie ze je pekna a ze ju chce neni hned dovod na takyto vybuch...skor by ti to malo lichotit. A pravda je ze si to prehnal a to dost. Teraz to nerieš a netlač na nu správami a telefonatmi, ked sa vrátiš tak kúp kyticu a bez za nou...

melindaaa

ja neviem ale ako zena pisem ( za seba) ze by som zrejme tak isto reagovala ako tvoja priatelka ale v duchu by ma to stvalo.. lenze hacik je v tom ked sa jej ty stale ospravedlnujes tak vie, ze ta ma v malicku a ty vzdy za nou dobehnes ako poslusny psik... neries suseda.. z toho co tu citam si ona uvedomuje, ze je pekna zena a ze keby ti chcela nieco vratit tak istotu ma v tom susedovi.. ale to je len taka poistka.... keby chcela byt snim uz davno s nim je.. zenam iponuje ked muzi ziarlia ale nie do takej velkej miery kedy ju bud sustavne bombardujes niekolkymi smskami kde sa ospravedlnujes.. daj jej co chce neozvi sa jej ona zacne premyslat preco.... ver mi vzdy to tak fungovalo.. ak to ofsem dokazes :) typicka zenska reakcia.. ona si ta takto obmotava okolo prsta ale keby ta stratila kvoli inej tak by sa psychicky zrutila.. aj ked nepoznam Vas osobne pisem to vo vseobecosti ako to byva.. vidim ze si z toho dost vyplaseny.. ukludni sa a maj aj ty svojui hrdost na suseda sa vyser to je isto ten vtieravy jedinec co musi byt stredobod pozornosti.. ble.. dychaj :) drzim palce .. ale napisem ti je to zlate z tvojej strany ale prehnane :)