Krivé obvinenie

Príspevok v téme: Krivé obvinenie
IVAN444

Máme problemy nejakých paru týždnov s priateľkov a dnes sa mi prestala ozývať ked som snou písal.
Totálne som to pokašľal a prvý krat v živote som spravil to, že asi išla niekam vonku a kto vie či s nejakým chalpom nie je atd... nikdy som to nespravil. Neviem čo mam robiť.

Ostal som sa debila, čo si aj zaslúžim. Vraj jej neverí, čo si myslim o nej atd...

Je mi na nič zo mna, veľmi mi je zle a buši mi srdce... z toho čo som spravil, nie som taký, neviem čo mi preplo, je na mna veľa teraz toho...

AKo to mam odčiniť, teraz som u nej totálne na nule,

IVAN444

Bona - 29rokov

No vecer este napisala, ale uz som neodpisal, posliapala moju hrdost uplne a nemienim sa ponizovat do nekonecna. Ak by jej na mne skutocne zalezalo, tak mi taku chybu aj ked neprijemnu odpusti... A ak neodpusti, len tym dokaze ze ma mala v riti...
Je to tazke fakt

modrá

Ivan, keby sa chcela s tebou rozísť, tak ti to oznámi...čo už urobila....tak NAČO tie ďalšie esemesky od nej? načo to stále potvrdzuje????? Ona hrá s tebou hru, obkrúca si ťa okolo prsta, aby si si už v budúcnosti ani nepíííípol v tomto vzťahu. Len držal hubu a krok. Rozchod je iná vec. Oznámi sa a šmitec. Maximálne bombarduje esemeskami ten opustený toho expartnera, ale nie naopak....načo?? :))Správne ti poradila Melinda, zahraj tvrdého chlapa. Napíš: "Uznal som svoju chybu a 100x sa ti ospravedlnil. viac k tomu nemám čo povedať" A ak ti zas bude vyplakávať, že akoooo si ťa má vážiť v budúcnosti atď, na to jej už neodpisuj. Veď ona si v tom rochní, ako sa zhadzuješ, preto ťa provokuje k ďalším smskám!!!
Ešte je tu jedna možnosť, s tým susedom si už začala (alebo je rozhodnutá si začať) a rozchod chce akože z tvojej viny. Ale tu už nič nespravíš.
ešye

IVAN444

Už som jej tukal, že jej dakujem ako sa ku mne sprava a že nech mi nakalda dalej, že som raz spravil chybu a ona mi tak ubližuje. a že vypinam mobil

ALe ako vravíš neodpíšem nič, len som zvedavý čo bude zajtra a dalšie dni, možno keby som toto napísal tak kto vie, ale dám na tvoju radu a neodpíšem už nič...

Zajtra som tu tak zajdi a dakujem ti!!

IVAN444

Vraj už to neriešme, že dufa, že to nespravim aj dalšej čo pirde po nej...

No nervy do mna dava ako kvalitne

Bud na to už ani neodpíšem, alebo jej napíšem, že ak mi chce toto robiť a takto ubližovať tak jej dakujem, že som sa jej 1000 krat ospvredlnil a uvedomil som si chybu a že sa vypínam

melindaaa

a ked sa tak chce rozist tak naco ti odpisuje stoji ti to za nervy taketo dievca? pochybujem.... vsak napisala,ze sa nevie cez to prenieeees a je sklamanaaaaaa a ublizil si jeeej .. a 300x ti to estepripomenie..a co este caka diamantovy prsten? podla mna si spravil vsetko co si mohol aj naviac... napisal si ze ju/ jej rozhodnutie respektujes a ona ta teraz bude psychicky deptat takymi smskami.....