Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krivé obvinenie

Príspevok v téme: Krivé obvinenie
IVAN444

Máme problemy nejakých paru týždnov s priateľkov a dnes sa mi prestala ozývať ked som snou písal.
Totálne som to pokašľal a prvý krat v živote som spravil to, že asi išla niekam vonku a kto vie či s nejakým chalpom nie je atd... nikdy som to nespravil. Neviem čo mam robiť.

Ostal som sa debila, čo si aj zaslúžim. Vraj jej neverí, čo si myslim o nej atd...

Je mi na nič zo mna, veľmi mi je zle a buši mi srdce... z toho čo som spravil, nie som taký, neviem čo mi preplo, je na mna veľa teraz toho...

AKo to mam odčiniť, teraz som u nej totálne na nule,

melindaaa

david23

skoto 2 mesiace dozadu som sa rozisla s neziarlivym partnerom....takze viem ake to je aj ked viem, ze ma mal rad strasne ma chcel a opaloval ma lenze on ani nebojoval potom za ten vztah.... zataty zatrpknuty typ ktory sa dokaze ovladat a odosobnit sa behom par tyzdnov... takze tiez to nieje dobre.. druha vec ma napada ci nebol nahodou teply :D zdrava ziarlivost je na mieste.. nie prehnana predsa je to take dokazovanie toho, ze nam dotycna osoba nieje ani nahodou lahostajna

ivan

nepredbiehaj udalosti...kazdopadne keby co daj vediet :) ja si to pridem precitat

IVAN444

Máš pravdu, musím to nejak vydržať, hádam to bude tak ako vravíš. Síce to z normálneho hľadiska nemá význam, ale bez urážky zo ženského má a fakt si to časom všímam, že je to tak..
Uvidíme, čo by si navrhla, ak by sa náhodou aj fakt neozývala, dalšie, 2,3,4 dni alebo aj viac..

david23

Ivan: ty si čistý blázon. Čím si jej ublížil? Ožral si sa a vyspal s nejakou inou?-nie! Prefackal si ju?-nie! Zatajil si mimomanželské dvojčatá?-nie! Tak čo tu riešiš? Podľa mňa je frajerka aj rada, že si jej dal takúto výčitku, lebo ženy, ktoré nemajú žiarlivých priateľov si myslia, že partnerovi na nich nezáleži. Teraz sa hrá na urazenú, ale neboj sa, to ju prejde. Hlavne jej už nepíš a maj nejakú hrdosť. Žena chce pri sebe chlapa, nie bábovku. Uvidíš, že keď sa týždeň neozveš, ozve sa sama.

melindaaa

ved to je normalna reakcia ale upokoj sa... jasne hlavne nepozeraj a nepocuvaj nieco co by ta tak rozcitilo ze by si jej zavolal alebo napisal.. skus naozaj pockat toto bude lepsia moznost.. ospravedlnoval si sa dost a nepomohlo tak skus inak.. ak to nepojde po dobrom... nakoniec ona bude este urazena, ze co si sa jej neozval a co si robil.. takto to chodi.ja si myslim,ze aj ked mate problemy ale lubite sa tak by nebola taka blba aby ti schvalne ublizovala kvoli takejto somarine.... na svete su ovela horsie veci :)

IVAN444

MEl dufam, že máš pravdu.. Len ja som strašne citlivý človek.. Snažím sa pol hodinu to nevnímam a pol hodinu sa idem zblázniť, bojujem so sebou ale je to ako na vážkach..

melindaaa

ivan

hlavne sa ukludni nemaj ziadne paranoje.v hlave sa odohravaju vselijake scenare a ona si to podla mna este aj prikraslila ako sa jej to dotklo strasne... vyckaj chvilku ak sa jej ozves zase jej to da silu neozvat sa ti lebo bude vediet , ze ty na nu myslis vkuse.. bude vediet co je s tebou. ja to presne poznam.. ten pocit... neverim , ze jej to je jedno..a pochybujem o tom ze by bola taka mrcha bezcitna ,ze by ta podviedla alebo co.. ona hra teraz taku hru na netykavku :) nemaj stres urcite to dobre dopadne. clovek sa nemoze mat stale len dobre a nezabudaj ze po zlom prichadza vzdy len dobre :)

0vecka

ocividne niesi ked si z nej takto posraty... kebyze taketo fory robi moja zenska tak sa ospravedlnim mozno 2 krat potom ju necham par dni vychladnut a ked sa nezve tak smola ... ale ty sa tvaris ako keby sa ti mal svet zrutit a pritom typujem ze nemas 15 rokov aby si sa posral z jednej baby...

0vecka

jj milionkrat sa ospravedlnit je uplna blbost boze...

inak dobra rada:ak si myslis ze je moc atraktivna a ze niesi v jej lige radsej si najdi nejaku so svojej ligy.. budes mat ovela pokojnejsi vztah a taketo veci nebudes riesit...