Krivé obvinenie

Príspevok v téme: Krivé obvinenie
IVAN444

Máme problemy nejakých paru týždnov s priateľkov a dnes sa mi prestala ozývať ked som snou písal.
Totálne som to pokašľal a prvý krat v živote som spravil to, že asi išla niekam vonku a kto vie či s nejakým chalpom nie je atd... nikdy som to nespravil. Neviem čo mam robiť.

Ostal som sa debila, čo si aj zaslúžim. Vraj jej neverí, čo si myslim o nej atd...

Je mi na nič zo mna, veľmi mi je zle a buši mi srdce... z toho čo som spravil, nie som taký, neviem čo mi preplo, je na mna veľa teraz toho...

AKo to mam odčiniť, teraz som u nej totálne na nule,

Maoam

teda zi svoj zivot tak, akoby nejestvovala, neodpovedaj na pripadne provokacne sms, nic...

nech zenska konecne dostane kontra,nech vie, kde je sever

Maoam

prestan sa jej konecne podsuvat a odmlc sa aspon na 14 dni minimalne

uvidis, zaberie to, hovorim z vlastnej skusenosti

IVAN444

To by som chcel veľa, lebo s tou nevyrovnanosťou bojuje už dlhšie. Proste je otrávená svetom, nič neviem, nechce atd..

melindaaa

a este ak sa ozve tak sa jej hlavne narovinu opytaj co vlastne chce o co jej ide ako si to predstavuje a ci vie co chce nech sa rozhodne ako dospely clovek..

IVAN444

Tak ja som si chybu uvedomil a pracujem na sebe, len zjavne sa to nafuklo ako balon všetko a nie mojou vinou.. ale tak čo už ach..

melindaaa

ano konecne si to zacinas uvedomovat..ale ak to tak bude snad si sa poucil z chyb..to je ta dobrota ludi ktoru si v dnesnom svete vazi malokto..ked ju nemame tak ju chceme ked ju mame tak si ju nevazime... a tak :) malo by to byt niekde medzi tym ale nikto nieje dokonaly. podla mna tvoje spravanie nieje tak celkom prirodzene lebo sa snazis vyhoviet jej..nepozeras na seba ale na dobro inych, alebo teda jej lebo na nej ti najviac zalezi nebud nou tolko zaujaty :) a to je problem :)neprisposobuj sa neustale len aby bol klud to je dost zataz na psychiku nemyslis ň? a ak ti teda bude pisat a lutovat sa cize zahravat na city tak jej napis presne to co si napisal tu, ze si sa jej ospravedlnil dost a spravil jeden preslap.. nie stale si natierat med okolo ust aby vyuzila tvoju dobrotu chapes ma :) nenechaj sa hned obmäkcit pre par peknych slov.. porozmyslaj ci si/ budes s nou skutocne stastny.... podla mna je to uplne z komara somar je to uplna banalita za par minut vyriesitelny problem. ale chapem ta clovek pod vplyvom emocii kona bez rozmyslu

IVAN444

No ja sa vždy všetko snažím riešiť rozumne a s ohľadom na tu druhu osobu a nie na seba. Sám svoje ego pošliapem, len aby bolo všetko v poriadku, čo viem, že nie je dobré.
Ja jej písať nebudem, myslím si, že som sa jej ospravedlnil dosť a spraviť jeden prešľap za život a takýto, je podľa mna normálna vec, teda v rámci normy.

Ak si ma neváži a nezáleží jej na mne, tak sa neozve... A to potom nemám čo riešiť. Ak by ma chcela pre toto stratiť, tak potom si ma absolutne nevážila a ja sa pohnem dalej, a spravím šťastnou inú...

melindaaa

oukej
no ja by som nepisala stale nic.....skusim aj takto ake je ona znamenie a kolko ma ona rokov? mne to napovie blizsie aj ked vela ludi tomu neveri.Z jej strany je cma, ale ty ako posledny si neodpisal tak hadam sa nebudes ponizovat a pisat jej dnes z nicoho nic... keby si jej odpisal na tu sms zo vcera tak by to bolo uz trapne zase by sa jej potrdilo, ze bez nej nemozes zit co urcite mozes.. este cakaj .. trpezlivost ruze prinasa..ale ked ti toto robi tak podla mna nestoji za trapenie taky clovek..sice nemoze byt vseto take ako si predstavujeme a vela ludi sa hada vo vztahu ale aby to zaslo az do takejto miery... ak robi z toho dramu teraz tak to je este len zaciatok... k lepsiemu by sa to nezmenilo nikdy.. prisiel si si tu po radu podla mna to je dost zle na vztah... vo vztahu treba pochopenie a hlavne ked si sa jej uz neraz ospravelnil si to prezival ako keby si ju podviedol a ju to stale nepreslo... podla mna ty si u nej neni na nule ale ona u teba ked ma potrebu s tebou zametat...